Ajutati-ma sa inteleg ce se intimpla

30-01-2008
alexb16
Nu este medic/terapeut
alexb16
De catva timp am niste stari ciudate, depresii, nervozitate dusa la extrem, un fel de traire in trecut, in subconstient, printre simptome pot sa va spun ca vedeam in urma cu cateva luni sunetul decalat de imagine cand ma uitam la televizor apoi prezenta unor pete negre pe campul vizual periferic(apareau mai mult ca niste senzatii) si altele.
De curand am descoperit ca am o masea pe partea dreapta-sus careia i-a cazut plomba de nici nu mai stiu cand.Problema e ca nu simt nici un fel de durere(nervul e mort cred) in schimb cand umplu cu limba locul gol lasat de plomba parca revin in normal.Daca apasa mai tare am o senzatie vaga de pierdere a cunsotintei.Mi-a venit ideea sa-mi "plombez" gaura din masea cu o bucatica de guma de mestecat iar starea mea psihica s-a modificat radical in normal.Explicati-mi si mie ce se intimpla care-i legatura.Precizez ca NU SIMT NICIUN FEL DE DURERE, singurul lucru care se modifica e stare de constiinta daca pot sa-i spun asa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul