Afectare nerv coloana dupa anestezie epidurala
Buna ziua,
In urma cu sapte luni am nascut. Atunci am beneficiat de anestezie epidurala. Mentionez ca prima doza de anestezic mi-a facut-o medicul, urmand ca celelalte trei sa fie administrate de moasa. Amorteala nu am simtit decat pe o parte a corpului, prin urmare nu a fost foarte eficienta.
Problema este ca locul unde a fost plasat cateterul ma doare inca de atunci, insa in ultima perioada durerea radiaza si este tot mai sacaitoare. Durerea se aseamana cu cea de dinti. Am mers la medicul de familie, care mi-a recomandat un antiinflamator - Arcoxia 60 mg si o radiografie, care nu a evidentiat decat o usoara scolioza.
Nu stiu ce as putea face si cui sa ma adresez, insa deja sunt disperata deoarece azi am intepenit si am cazut cu tot cu copil in brate.
Va multumesc anticipat pentru raspuns,
In urma cu sapte luni am nascut. Atunci am beneficiat de anestezie epidurala. Mentionez ca prima doza de anestezic mi-a facut-o medicul, urmand ca celelalte trei sa fie administrate de moasa. Amorteala nu am simtit decat pe o parte a corpului, prin urmare nu a fost foarte eficienta.
Problema este ca locul unde a fost plasat cateterul ma doare inca de atunci, insa in ultima perioada durerea radiaza si este tot mai sacaitoare. Durerea se aseamana cu cea de dinti. Am mers la medicul de familie, care mi-a recomandat un antiinflamator - Arcoxia 60 mg si o radiografie, care nu a evidentiat decat o usoara scolioza.
Nu stiu ce as putea face si cui sa ma adresez, insa deja sunt disperata deoarece azi am intepenit si am cazut cu tot cu copil in brate.
Va multumesc anticipat pentru raspuns,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete