Acupunctura pt probleme renale

As avea o intrebare, dar nu pt medici ca vad ca trebuie ca pui cam 10 intrebari ca sa raspunda la una, pt cineva care a avut experienta cu asa ceva. Am avut o infectie la un rinichi, nediagnosticata vreo 5 luni, dupa care m-am ales cu o nefropatie, a inceout sa doara si nu cred ca functionbeaza prea bine, au aparut si ceva proteine in urina, si as dori sa stiu daca a tratat cineva asa ceva cu acupunctura, si cat ar fi de aficace. Am incercat Bowtech dar nu a mers.
Multumesc mult si sanatate la toata lumea!
Multumesc mult si sanatate la toata lumea!
2 comentarii

acupunctura am facut pt.coloana, cu slabe inbunatatiri, acum fac bowen, daca nu te superi cate sed. ai facut, eu sunt la a patra si sunt mai rau decat inainte

Am facut Bowtech in 2 etape. In prima aveam infectie pe rinichiul drept si m-a ajutat, asta durand vreo 3 luni, odata pe sapmana. Am simtit efectul din prima sedinta. Pe urma infectia sa rezolvat dar a afectat functia rinichiului. Am imceput din nou bowtech, vreo 5, 6 sedinte, dar fara efect. Caut alte metode naturiste, terapii alternative, dar nu stiu exact care merg pt asa ceva.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1boala de inima si acupunctura
- 7miastenia gravis se trateaza cu acupunctura?
- 5Depresie si acupunctura
- 5mercurul poate fi eliminat din organism prin acupunctura?
- 2acupunctura si slabirea
- 39Acupunctura, o minune!
- 3Atrofie cerebeloasa se poate vindeca prin acupunctura?
- 2Se poate trata limfedemul prin acupunctura?
- 1Ajuta acupunctura in tratarea cancerului?Dar homeopatia?
- 9Info Acupunctura
- 7acupunctura - ati avut rezultate?
- 23tratarea balbismului
- 2Kinetoterapie si acupunctura
- 0acupunctura
- 2Acupunctura Osteopatie in Cluj-Napoca
- 10Ce este Acupunctura ?
- 0Dureri groaznice după acupunctura
Mai multe informații despre: Acupunctura
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: