acupunctura - ati avut rezultate?
buna ziua am nevoie urgent sa imi spuna cineva daca a facut acupunctura la clinica PIRASAN la doctoru CODRUT TUTU si daca ati avut rezultate bune la acest medic multumesc
7 comentarii
Am facut tratament la dansul pentru un fibrom uterin, nevroza si stari depresive, m-am recuperat foarte bine si sunt multumita de tratament, deci pot spune ca am avut rezultate bune.
Sanatate.
Sanatate.
Am facut 2 luni la asa zisa clinica pirasan, am o hernie de disc la L5 S1 in afara de faptul ca este un sarlatan nu am vazut nimic bun acolo, foarte scump, niste teorii aberante, spun asta pt ca ulterior m-am documentat despre acupunctura si am citit destul de multe. tincturile care le da sant enorm de scumpe si nu vad de ce. tin sa mentionez ca fara tincturi nici nu vreasa auda de tratament.acele sant bagate superficial, cadeau de pe mine., amers recomandat de cineva care a facut 2 ani la el, si parca era himnotizat, i-am spus sa nu se mai duca si a continuat pana ce a ajuns la operatie. Parerea mea: de evitat!!!!
Am vrut si eu sa fac cateva sedinte de acupunctura la Pirasan la dr. Tutu Codrut, dar mi s-a spus ca trebuie sa cumpar niste tincturi pe care sa le iau timp de 2 luni de zile, tincturi care nu se stie ce contineau si care m-ar fi costat peste 30 milioane lei, nu mai retin exact suma pentru ca am fost in 2007 la clinica (de fapt e un apartament de bloc) si cand am auzit suma primul gand a fost sa plec cat mai repede de acolo. Am platit totusi consultatia 1.200.000 lei, cu parere de rau ce-i drept pentru ca mi-am dat seama ca am luat teapa, dar ce era sa fac? Ma intreb si acum daca acest Tutu Codrut este doctor sau nu. Consultatia a constat in luarea pulsului si atat. Mi-a zis ca am toate bolile din lume, cu toate ca eu abia imi facusem analizele care imi iesisera bune. Am banuit ca e un sarlatan, dar am vrut totusi sa fac cateva sedinte de acupunctura pentru a-mi regla somnul si pentru niste edeme la ochi, dar a zis ca nu se poate fara tincturi. Deci am dat banii degeaba pe consultatie. Daca intri pe site-ul Pirasan o sa vezi ca scrie ca poate vindeca orice boala si chiar poate stopa imbatranirea :)) Dar dupa cum arata atat el cat si femeile care lucreaza acolo nu prea s-ar zice. Concluzia o trage fiecare singur...
Buna ziua! as avea curiozitatea daca cineva a incercat sa trateze alopecia difuza prin acupunctura sau daca se merita sa investesc bani in asemenea sedinte? mentionez ca nu am prea multe cunostinte despre acupunctura
astept raspunsurile voastre!m!Multumesc!!
astept raspunsurile voastre!m!Multumesc!!
Eu am urmat anul trecut un tratament la acest domn Tutu Codrut, pentru o perioada de trei luni, care m-a costat fix 5850 lei. O mica avere, avand in vedere ca sunt un simplu salariat. Acest tratament ce a constat in sedinte de acupunctura si niste solutii pe care trebuia sa le beau, NU A AVUT NICI UN EFECT. Nodulii mei de pe tiroida, nu numai ca nu au disparut, ci s-au inmultit. Ceea ce m-a deranjat foarte tare este ca, atunci cand la sfarsitul tratamentului l-am intrebat ce se intampla (pentru ca la prima consultatie mi-a zis ca in trei luni imi vor disparea nodulii) nu a mai recunoscut ce a afirmat initial si mi-a spus ca tratamentul poate dura ani. La un pret de cca 24000 lei pe an, trageti voi concluziile. Este un om serios sau un sarlatan?
Eu cand m-am interesat pe net despre acest doctor, pe toate forumurile scria foarte frumos despre el, dar am realizat ca cele cateva mesaje negative care abia razbeau prin ploaia de laude, erau adevarate. Este posibil sa fie adevarat ceea ce se spune pe forumuri, ca toate mesajele de lauda sunt scrise de asistentele sale.
Si o ultima mentiune: din cei 5850 lei, nu am bon decat pentru consultatia intiala de 150 lei (la insistenta mea), pentru ca in cabinetul acestuia nu se dau bonuri fiscale.
Eu cand m-am interesat pe net despre acest doctor, pe toate forumurile scria foarte frumos despre el, dar am realizat ca cele cateva mesaje negative care abia razbeau prin ploaia de laude, erau adevarate. Este posibil sa fie adevarat ceea ce se spune pe forumuri, ca toate mesajele de lauda sunt scrise de asistentele sale.
Si o ultima mentiune: din cei 5850 lei, nu am bon decat pentru consultatia intiala de 150 lei (la insistenta mea), pentru ca in cabinetul acestuia nu se dau bonuri fiscale.
nu cred ca domnul tutu a spus vreodata unui pacient ca in 3 luni il pune pe picioare este nevoie de timp.si eu fac sedinte de acopunctura la dansul pentru o hernie de disc recidivata de 2 ori si pot spune ca dupa 2 luni de tratament au inceput sa dispara durerile si amortelile...acum depinde si de organism cum reactioneaza la tratament sunt mai multi factori asta e parerea mea
Acupunctura si ceaiurile doctorului Tutu Codrut m-au scapat de durerea in umar (nu puteam ridica mana stanga), de ameteli datorate spondilozei cervicale si de durerile si amortelile in picior care imi faceau noptile infernale. Pentru rezultate in Acupunctura trebuie sa ai rabdare!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1boala de inima si acupunctura
- 3scleroza multipla si acupunctura
- 7miastenia gravis se trateaza cu acupunctura?
- 3recuperare AVC + acupunctura
- 5Depresie si acupunctura
- 2acupunctura si slabirea
- 39Acupunctura, o minune!
- 1Ajuta acupunctura in tratarea cancerului?Dar homeopatia?
- 9Info Acupunctura
- 23tratarea balbismului
- 1Acupunctura... impotriva unei dereglari hormonale
- 3acupunctura
- 2Kinetoterapie si acupunctura
- 0acupunctura
- 2Acupunctura Osteopatie in Cluj-Napoca
- 1Acupunctura si Termografia !
- 10Ce este Acupunctura ?
Mai multe informații despre: Acupunctura
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: