-Greseala stiu ca este dar sa stiu si eu-

Am un baiat de aproape18 ani pe care sper din tot sufletul ca nu l-am <scapat> de sub control. S-a indragostit de o pustioaica de 13 ani si pentru domnisoara face numai traznai. A lucrat 2 luni in aceasta vara, a castigat 1000 de ron pe care i-a cheltuit cu taxi mergand si intorcandu-se de la fata(care sta la o ferma in afara localitatii).
Eu - o mama care i-a acceptat toate traznaile, iar tata - foarte dur.
Initial am fost de acord cu "marea" dragoste dar ulterior situatia a scapat de sub control. Ma minte, daca ridic tonul imi spune ca sa nu ma amestec in viata lui ca el se descurca singur asa incat nu ne mai intelegem deloc. Este elev in clasa 11-a si de la media 9.11 a ajuns cu absente de la ore, la 8.40.Poate imi fac probleme prea mari, dar va rog daca v-ati confruntat cu asa ceva sa-mi dati un sfat.
Eu - o mama care i-a acceptat toate traznaile, iar tata - foarte dur.
Initial am fost de acord cu "marea" dragoste dar ulterior situatia a scapat de sub control. Ma minte, daca ridic tonul imi spune ca sa nu ma amestec in viata lui ca el se descurca singur asa incat nu ne mai intelegem deloc. Este elev in clasa 11-a si de la media 9.11 a ajuns cu absente de la ore, la 8.40.Poate imi fac probleme prea mari, dar va rog daca v-ati confruntat cu asa ceva sa-mi dati un sfat.
2 comentarii

Cred ca ar trebui sa ajungeti la parintii fetei. Daca sunt oameni seriosi, este sigur ca si ei sunt nemultumiti de relatie.
Eforturile conjugate ale dvs. cu ale lor, explicand celor 2 ca isi rateaza situatia, ca relatia cu o minora poate conduce la un dosar penal si la inchisoare, vor avea sigur efectul pe care il doriti.
Asta desigur daca fata nu e o prostituata sau un copil fara familie, situatie care agraveaza situatia.
O alta cale ar fi o reclamatie discreta la politie, fara stirea baiatului dvs., care ar putea avea consecinte de despartire a celor doi, sau o la directia de protectia copilului de la dvs. pt a face o ancheta sociala la fata acasa.
Altfel puteti discuta cu un profesor cu experienta de la liceu, care sa fie apropiat de baiat si sa discute ca de la om la om cu el, aratandu-i ca isi rateaza siutatia.
Cred ca numai prin discutii cu baiatul nu veti rezolva, nici cu binele nici cu raul.
Eforturile conjugate ale dvs. cu ale lor, explicand celor 2 ca isi rateaza situatia, ca relatia cu o minora poate conduce la un dosar penal si la inchisoare, vor avea sigur efectul pe care il doriti.
Asta desigur daca fata nu e o prostituata sau un copil fara familie, situatie care agraveaza situatia.
O alta cale ar fi o reclamatie discreta la politie, fara stirea baiatului dvs., care ar putea avea consecinte de despartire a celor doi, sau o la directia de protectia copilului de la dvs. pt a face o ancheta sociala la fata acasa.
Altfel puteti discuta cu un profesor cu experienta de la liceu, care sa fie apropiat de baiat si sa discute ca de la om la om cu el, aratandu-i ca isi rateaza siutatia.
Cred ca numai prin discutii cu baiatul nu veti rezolva, nici cu binele nici cu raul.

Cu bucurie in suflet va spun ca timpul le rezolva pe toate.Degeaba am vorbit cu parintii fetei ca nu s-a rezolvat nimic. Dar am scapat se pare cu bine de aceasta relatie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Tulburare de opozitionism /sfidare
- 2Poate fi diagnosticul de tulburare in spectrul autist unul gresit?
- 3Autism sau intarziere in dezvoltare?
- 4Tulburare de comportament la copii
- 0Autism băiețel de 1 an si 7 luni? sunt foarte preocupata de comportamentul lui
- 1Autism- nu este sociabil și nu vorbeste
- 2Fetita de 4 ani neadaptarea și plangacioasa
- 1Fetita de 4 ani flutura din manute si sta pe varfuri posibil autism?
- 1Tulburare de comportament oare !?
- 2Intarziere vorbire 2 ani si 5 luni