Minidieta?Ajutor.
![Vernus](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.Dn cauza medicatiei psihotrop dar si de la dulciuri am luat in greutate cam mult si as vrea sa imi dati o dieta;sau niste sfaturi ce as putea manca asa incat sa nu se mai depuna si sa nu ma mai ingras.Mentionez ca am luat si un ceai natural de slabit dar si vreau sa fac cateva abdomene pe zi.Nu prea am bani de diete constisitoare si de nutritionist si asa ca cer aici un sfat, ceva, o mini dieta care sa ma ajute sa nu se mai depuna si sa nu mai iau in greutate, macar sa nu mai iau daca nu sa si slabesc..:) Aveti solutii pentru mine?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
1
17-08-2017, ora 19:21
Dr. Rosculete Dinu Mariana
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Bucuresti
![Dr. Rosculete Dinu Mariana](/arata_img.php?img=cont_170490.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua. Regula de baza este sa aveti un program ordonat al meselor(mic dejun, pranz, cina si eventual 1-2 gustari intre mese). Consumati alimente gatite acasa, nu cele gata facute, gata ambalate(bineinteles gatite fara ulei/unt/untura).
Evitati rontaieli precum dulciuri, covrigi, biscuiti sau alte fainoase.Nu consumati nici un fel de suc.
Nu uitati de hidratare si de miscare!
Practic alimentatia sanatoasa e cea mai buna dieta!
Evitati rontaieli precum dulciuri, covrigi, biscuiti sau alte fainoase.Nu consumati nici un fel de suc.
Nu uitati de hidratare si de miscare!
Practic alimentatia sanatoasa e cea mai buna dieta!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul