ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Timisoara

Chirurgie - Mărirea buzelor cu grăsime proprie

La Clinica MEDCOM puteți beneficia de avantajele procedurii de mărire a buzelor cu grăsime proprie. Aceasta reprezintă o procedură constând în injectarea grăsimii la nivelul buzelor utilizând o canulă specială. Mărirea folosind grăsime proprie este o modalitate accesibilă și inofensivă de ajustare a formei buzelor și a aspectului feței, cu rezultate foarte bune și naturale. Efectul persistă între 4 și 9 luni, în funcție de persoană, de cantitatea injectată și de calitatea tehnicii chirurgicale.

 

 

O procedură simplă și eficientă

 

Procedura se efectuează cu anestezie locală. Se recoltează grăsime proprie din zonele unde se află în exces, de obicei de la nivelul abdomenului, se prepară și se introduce în buze. Intervenția presupune incizii minime la colțurile gurii. Durata totală a procedurii este de aproximativ 40 de minute. Nu este necesară o perioadă specială de recuperare.

 

Efectele măririi de buze cu grăsime proprie

 

După augmentarea cu grăsime, buzele capătă un aspect mărit de volum, se conturează frumos devin foarte senzuale, iar rezultatul este vizibil pentru o perioadă lungă de timp Procedura este nedureroasă, se realizează sub anestezie locală și nu necesită internare.
În primele două săptămâni este posibil ca buzele să fie mai umflate, dar organismul va resorbi grăsimea în exces.
Procedura măririi buzelor cu grăsime este foarte bine tolerată, pentru că se folosește o substanță proprie organismului, care nu va genera fenomene de respingere.