Impachetari cu kiwi

©

Autor:

Impachetari cu kiwi
Oboseala fizica si mentala? Tanjiti dupa o stare de bine? Saloanele cosmetice va propun: impachetarea cu kiwi. Cum este posibil acest lucru si care sunt beneficiile impachetarii cu kiwi - sunt principalele intrebari carora le vom cauta un raspuns complex.

Ce este impachetarea cu kiwi?

Impachetarea cu kiwi este considerata o pofta de viata, un optimism, energie si o stare psihica buna. Este o terapie care combina excelent sanatatea fizica si mentala alaturi de relaxarea si improspatarea fizica si spirituala.
Terapia cu kiwi tonifica si vitaminizeaza pielea, fiind in acelasi timp, un tratament perfect impotriva grasimii si a celulitei.
Fructul de kiwi este bogat in vitamina C (de doua ori mai mare decat in portocale) si E (dublul decat in struguri), calciu, potasiu si magneziu, toate acestea fiind eficiente atat pentru organism cat si pentru piele.

Cum se realizeaza tratamentul cu kiwi?

Acest tip de tratament urmeaza cu precadere etapele unei impachetari. Centrele cosmetice prezinta pasii:
1. Se aplica body polish cu ghimbir, un gel de gomaj cu particule exfoliante naturale 100%. Acest gel cu ghimbir are rolul de a stimula circulatia sanguina, protejeaza si previne imbatranirea prematura a pielii. In final va lasa pielea luminoasa, tonifianta si catifelata. Gelul contine numeroase principii active din vitamine, oligo-elemente, anti-oxidanti si ulei esential de lamaie.
2. Se aplica o crema. Este vorba de crema lift-activ restructuranta bogata in vitamine E si F, extract de iedera, algere, guarana, castane din India, ulei de germeni de grau si oligo-elemente. Toate indeplinesc diferite roluri, de la detoxifiere, revitalizare, remineralizare la efect de lifting. Crema se aplica prin masaj pe decolteu, brate, sani si coapse pentru intretinerea fizica si pentru frumusetea pielii.
3. Gelul cu kiwi. Este indicat exclusiv tratamentului anti-age si de tonifiere a tesuturilor alaturi de faza de intretinere, dupa cura de "atac" cu alge si cafea.
Fructul de kiwi prezinta o actiune exfolianta usoara, redand fermitatea si revitalitatea pielii.
4. Se aplica crema termica anti-celulita pe zonele cu celulita, dupa desfoliere. In acest timp, crema combate celulita si garanteaza scaderea in volum, datorita actiunii termice generate de guarana si lipozomi de cafeina. In plus, extractul de iedera decongestioneaza zonele supraincarcate de lichide.
Nu este indicat ca dupa tratament sa se faca dus si nici consumul de alimente, cel putin doua ore.

Pentru rezultate vizibile este bine sa urmati 2-3 sedinte saptamana, timp de 10-12 sedinte.

Care sunt beneficiile terapiei cu kiwi?

Impachetarea cu kiwi prezinta rezultate imediate precum: accelerarea sintezei de colagen si intretinerea peretilor celulari, elimina toxinele, apa si grasimile din celule, revitalizeaza organismul, elimina stresul si estompeaza vergeturile.

Persoanele care doresc un tratament de intretinere, terapia cu kiwi este benefica in mai multe cazuri; tesuturile cu tendinta de "lasare" isi recapata fermitatea, in cura de intretinere redand tineretea si frumusetea pielii.

Cine nu poate efectua impachetarea cu kiwi?

Persoanele care prezinta afectiuni precum: epilepsie, claustrofobie, hipertiroide, sarcina, boli de piele (eczeme, dermatite, psoriazis), boli sangvine, diabet, boli cardiace grave, boli respiratorii grave, hipertensiune, tumori, diabet, alergice la kiwi, cele aflate in perioada menstruatiei NU vor realiza tratamentul cu kiwi.

Data actualizare: 15-09-2019 | creare: 25-08-2009 | Vizite: 4553
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: