zoloft pentru atacurile de panica si agorafobie
Salutare, la mine este cat se poate de simplu si adevarat. Sufar de aceasta boala oarba de 5 ani, din care 3 am fost pe antidepreaive. Prima data am folosit seroxat 12 luni in care, m-am ingrasat 20 kg, dar nu a fost pb ca eu eram slab, aveam 55 de kg. Dupa intreruperea tratamentului incepusem sa scad, ajunsesem la 63 (pentru ca nu mai aveam acceasi pofta de mancare).la 3 luni am facut o recidiva urata, cu toate starile posibile si imposibile.greata, voma, tremurat, panica, tahicardie.ameteli, etc...fapt pentru care m-au bagat pe cipralex, medicament care la mine nu si-a facut efectul iar apoi dupa 2 luni am intrat in forta cu Zoloft si Rispolept (rispoleptul ajuta in multe cazuri, nu numai in schizo). Dupa 3 luni am scos rispoleptul timp in care luasem iar cam 5kg si intr-un final am ramas doar cu Zoloft (5 luni) si vreau sa zic ca ma simt din ce in ce mai bine, am zile foarte bune si zile mai putin bune. In paralel merg si cu un psiholog ceea ce ma ajuta foarte mult. M-am acceptat asa cum sunt, iar in viata Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti sa duci. Sanatate
Am luat Zoloft 50 mg si Effectin 150 mg, cate o capsula pe zi, timp de o luna, cf.prescriptiei medicale.
M-am simtit bine.
Medicul mi-a dat apoi 3cp/zi Zoloft 50 mg si Cebrium(aminoacizi, hrana pt.creier.)
Dupa 2cp/zi de Zoloft(doua zile consecutiv)am avut stari de nervi, ceea ce nu e de dorit, prin urmare am revenit la asocierea initiala a Zoloftului 50 mg/zi cu Efectin 150 mg.
Zoloft este un medicament, care alaturi de Prozac si Efectin, este f.controversat.
Precizez ca ciocolata asociata cu antidrepresivele da o stare psihica f.buna.
La Zoloft nu a mers.
Zoloft, Prozac si Effectin, inhibitori ai recaptarii serotoninei in creier, "se joaca cu mecanismele de captare-recaptare ale serotoninei, distrugand ireversibil nr.receptorilor de serotonina din creier."(cf studii USA)Produc si leziuni pe creier.
M-am simtit bine.
Medicul mi-a dat apoi 3cp/zi Zoloft 50 mg si Cebrium(aminoacizi, hrana pt.creier.)
Dupa 2cp/zi de Zoloft(doua zile consecutiv)am avut stari de nervi, ceea ce nu e de dorit, prin urmare am revenit la asocierea initiala a Zoloftului 50 mg/zi cu Efectin 150 mg.
Zoloft este un medicament, care alaturi de Prozac si Efectin, este f.controversat.
Precizez ca ciocolata asociata cu antidrepresivele da o stare psihica f.buna.
La Zoloft nu a mers.
Zoloft, Prozac si Effectin, inhibitori ai recaptarii serotoninei in creier, "se joaca cu mecanismele de captare-recaptare ale serotoninei, distrugand ireversibil nr.receptorilor de serotonina din creier."(cf studii USA)Produc si leziuni pe creier.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152stari de panica
- 10palpitatii
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 4Anxietate si panica - mi-e frica sa ma culc
- 6atac de panica sau alta tulburare?
- 6Dupa 2 ani de casnicie suntem in pragul divortului
- 7deviatie sept partea dreapta si sinuzita cu indicatie de operatie...
- 5Cipralex-pe termen lung?
- 1Viroza sau alt ceva?
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 4Probleme cu respiratie
- 2Extrasistole ventriculare
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 3Hipoglicemie sau atac de panica?
- 3Anxietatea poate da paralizie?
- 1Probleme cu lipsa de concentrare și panică
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
Mai multe informații despre: Agorafobia Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: