zgarietura pe san
Buna ziua!
Am o obsesie care ma framanta si va rog daca se poate sa imi dati un raspuns...Am o pisica neastamparata care m-a zgariat pe san...vreau sa intreb: risc sa fac cancer din aceasta cauza?
Mentionez ca imediat dupa am dezinfectat locul cu spirt, apa oxigenata si rivanol.
Va multumesc anticipat.
Am o obsesie care ma framanta si va rog daca se poate sa imi dati un raspuns...Am o pisica neastamparata care m-a zgariat pe san...vreau sa intreb: risc sa fac cancer din aceasta cauza?
Mentionez ca imediat dupa am dezinfectat locul cu spirt, apa oxigenata si rivanol.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Nu cred ca ai putea avea probleme in urma acestei leziuni. In nici un caz cancer. Cel mult o infectie, dar ai tratat leziunea corect. In functie de profunzimea plagii si interesarea sau nu a mamelonului evolutia(durata de vindecare) unei astfel de leziuni poate fi variabila.
Daca rana nu se vindeca in cateva zile, sau nu da semne de vindecare, trebuie sa mergi la un dermatolog.
Atentie cu pisica...sunt infectii serioase care pot aparea in urma zgariiturilor.
Daca rana nu se vindeca in cateva zile, sau nu da semne de vindecare, trebuie sa mergi la un dermatolog.
Atentie cu pisica...sunt infectii serioase care pot aparea in urma zgariiturilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 3Alopecie areata dupa un an de la debut
- 2Onicomicoza
- 0Dermatita seboreica tratament natural si ieftin
- 1Probleme de sanatate
- 4Escara
- 1Acnee recomandare