Xanax
A luat cineva?Xanax(alprazolam)Medicul meu mi-a dat 3 de 0, 5 pe zi pe lângă celelalte și mi-a zis că am anxietate psihotică (pe lângă celelalte).
Aveam 132 pulsul la medic
V-a ajutat Xanax?Efecte adverse?
Știu că asta lua Michael Jackson:))
Aveam 132 pulsul la medic
V-a ajutat Xanax?Efecte adverse?
Știu că asta lua Michael Jackson:))
9 comentarii
Dependenta de benzodiazeoine e boala urata. Tu deja mai iei benzo. Fii atent in ce te bagi mai ales ca tu nu prea iesi sa te confrunti non stop cu anxietatea sociala...
Nu mai iau si alte benzo.Au fost înlocuite cele vechi cu Xanax.Oricum sunt dependent de benzo dacă iau aceasta clasa de medicamente faza evca oriunde mă duc subma confrunt cu străinii de la doctor la profesor sau la contabiluk de la banca până la vânzătorul de la supermarket sau fast food mi se ridică tare pulsul si ma iau emoțiile intense.Si chiar si acasă dacă știu că tre sa mă duc undeva un viitorul apropiat sau am un eveniment mai deosebit.A zis că aș avea anxietate psihotică.Ce e aia?
Anxietatea psihotica arata ca nu esti remis 100% din alte puncte de vedere, ale bolii. Si, nefiind remis, boala isi arata coltii prin anxietatea psihotica. Nu e problema daca iei 1 maxim 2 doze de benzo. Adica ori la nevoie ceea ce nu cred ca-i cazul tau ori dimineata si seara. Incearca daca poti sa nu iei mai mult de 2 doze. Ziceai Vernus mai demult ca nu suporti sub nici o forma sedarea. Crezi ca-i cea mai rea chestie? Nu e din punctul meu de vedere. Decat sa stai cu anxietate si sa ai momente in zi sau noapte in care sa apara anxietatea mai bine putin sedat. Nu trebuie sa consideri sedarea raul absolut. Asa imi ziceau la unul din spitalele pe unde am mai fost internat ca nu trebuie sa caut sa fiu sedat. Si ce, le-am zis eu e mai bine nefunctional si in pat decat sedat? Intre timp am scapat de doctorul de acolo si de spitalul respectiv si am acum un tratament care consider eu ca e o minune in viata mea chinuita 10 ani de medicamente naspa. Si eu am anxietate psihotica si iau lorazepam si nu fac o tragedie ca iau benzo si ca sunt dependent. Si nici ca sunt sedat mare parte din timp.
Mi-am facut viata asa cum mi-am dorit, nu am stres prea mare in viata decat daca mi-l fac eu. Viata merge inainte, trebuie sa invatam sa o traim in orice conditii si, daca totusi conditiile sunt precare sa nu ne lasam pana nu schimbam ori tratamentul pana gasim unul optim ori chestiile care ne streseaza din mediul inconjurator. Iti recomand o carte Vernus, se numeste Flux. Psihologia fericirii de un autor ungur Mihaly Czinzentmihaly ceva de genul. A fost tradusa la editura Humanitas acum ceva ani cand si eu cautam ca si tine si altii de pe aici sa-mi imbunatatesc viata. Ce sfat sa-ti mai dau, decat daca stai la apartament investeste in camera ta, fa-o asa cum ti-ai dori sau cum ai vazut la altii pe youtube etc. Fa-ti cuibul tau unde sa nu ai stres, unde sa poti asculta muzica, vedea un program tv samd. Si ai sa vezi ca ai sa si slabesti daca zici ca esti supraponderal tare. E tarziu tare. Noapte buna.
Mi-am facut viata asa cum mi-am dorit, nu am stres prea mare in viata decat daca mi-l fac eu. Viata merge inainte, trebuie sa invatam sa o traim in orice conditii si, daca totusi conditiile sunt precare sa nu ne lasam pana nu schimbam ori tratamentul pana gasim unul optim ori chestiile care ne streseaza din mediul inconjurator. Iti recomand o carte Vernus, se numeste Flux. Psihologia fericirii de un autor ungur Mihaly Czinzentmihaly ceva de genul. A fost tradusa la editura Humanitas acum ceva ani cand si eu cautam ca si tine si altii de pe aici sa-mi imbunatatesc viata. Ce sfat sa-ti mai dau, decat daca stai la apartament investeste in camera ta, fa-o asa cum ti-ai dori sau cum ai vazut la altii pe youtube etc. Fa-ti cuibul tau unde sa nu ai stres, unde sa poti asculta muzica, vedea un program tv samd. Si ai sa vezi ca ai sa si slabesti daca zici ca esti supraponderal tare. E tarziu tare. Noapte buna.
Mulțumesc mult usb pentru sfaturi.Zici foarte bine.
Și ție Clara.
Da, e târziu. Noapte liniștită tuturor și să auzim de mai bine in viitor!
Oricum eu nu o sa îmi pierd speranța că pot fi mai bine de atât chiar și cu diagnosticele astea crunte
Mulțumesc de recomandare.O sa mă interesez.
Și ție Clara.
Da, e târziu. Noapte liniștită tuturor și să auzim de mai bine in viitor!
Oricum eu nu o sa îmi pierd speranța că pot fi mai bine de atât chiar și cu diagnosticele astea crunte
Mulțumesc de recomandare.O sa mă interesez.
imi plac de tine clara caci aici ii zici sa nu ia medicamente benzo... ca trebuie sa aiba griji ce face, dar pe alt topic ii spui sa-si accepte boala si sa nu mai incerce alternative de ameliorare a bolii. prin urmare solutia ta suna cam asa : nu lua medicamente, nu fa yoga, nu lua suplimente, nu fa sport. ACCEPTA-TI BOALA. In alte cuvinte... lasa-te dus pe ulei..
BRAVO...
mi-ar place sa te vad ca vii si cu solutii, in loc sa critici fiecare initiativa.
BRAVO...
mi-ar place sa te vad ca vii si cu solutii, in loc sa critici fiecare initiativa.
legat de anxietate psihotica, cred ca vrea sa zica dr-ita ca esti atat de anxios incat iti tremura corpul puternic si e greu sa controlezi aceasta stare... in acelasi timp tu fiind prezent mintal.. asadar, ai simtit ce am descris eu ?
ce as mai adauga este ca si eu in perioada pre-boala cu vreun an inainte, aveam puls 130 in situatiile sociale, insa nu simteam acel puls. stiu sigur de puls cat era pt ca imi pusesem holter, ca sa ma evalueze dr cardiolog, si astfe am putut sa vad la fiecare ora cat am avut pulsul (fiind listat de holter pe o hartie)... dr cardiolog mi-a zis ca e ok inima... in acelasi timp, pulsul in repaus era scazut... deci si asta conteaza... pe de alta parte nu ar strica sa consulti un cardiolog...
daca vrei, sa-mi scrii in privat ce tratament iei... ca sunt curios... ar trebuit sa fii totusi mai bine decat prezinti situatia aici, considerand ca iei tratamente puternice... undeva da cu virgula
ce as mai adauga este ca si eu in perioada pre-boala cu vreun an inainte, aveam puls 130 in situatiile sociale, insa nu simteam acel puls. stiu sigur de puls cat era pt ca imi pusesem holter, ca sa ma evalueze dr cardiolog, si astfe am putut sa vad la fiecare ora cat am avut pulsul (fiind listat de holter pe o hartie)... dr cardiolog mi-a zis ca e ok inima... in acelasi timp, pulsul in repaus era scazut... deci si asta conteaza... pe de alta parte nu ar strica sa consulti un cardiolog...
daca vrei, sa-mi scrii in privat ce tratament iei... ca sunt curios... ar trebuit sa fii totusi mai bine decat prezinti situatia aici, considerand ca iei tratamente puternice... undeva da cu virgula
Clara susține resemnarea și acceptarea bolii ceea ce eu nu o sa accept prea curând, nu sunt de acord cu asta.
Așa e cum zici tu Xtreme, era cald in cabinet și eu din cauza pulsului mare îmi înghețase mâinile.Ajunsese și până în 135.
Ți-am scris in privat tot ce iau, la cardiolog am fost
Așa am și eu puls mare in orice situație socială.Cans mă duc la doctor, sa fac injecția, la școală, la posta, după curier, la banca, la supermarket etc
Acasă sunt mai relaxat și e mai mic
Faza e că ieri și acasă a fost 100 și nu a scăzut deloc cu medicamente decât spre seara pe la ora 19 s-a făcut 85.
85 e și acum
E posibil și de la infecțiile dentare și de la ce mănânc și de la greutate, de ex când mă ridic în picioare pulsul creste cu 10 bătăi...
Așa e cum zici tu Xtreme, era cald in cabinet și eu din cauza pulsului mare îmi înghețase mâinile.Ajunsese și până în 135.
Ți-am scris in privat tot ce iau, la cardiolog am fost
Așa am și eu puls mare in orice situație socială.Cans mă duc la doctor, sa fac injecția, la școală, la posta, după curier, la banca, la supermarket etc
Acasă sunt mai relaxat și e mai mic
Faza e că ieri și acasă a fost 100 și nu a scăzut deloc cu medicamente decât spre seara pe la ora 19 s-a făcut 85.
85 e și acum
E posibil și de la infecțiile dentare și de la ce mănânc și de la greutate, de ex când mă ridic în picioare pulsul creste cu 10 bătăi...
In caz ca iei betablocant prescris de cardiolog, Vernus, incearca sa iei doza minima si in doua prize, dimineata si seara. Eu iau la indicatia cardiologului Corlentor de 5 mg, 2.5 dimineata si 2.5 seara. Tot asa am puls mare. Nu stiu daca Corlentor e betablocant, dar si betablocantele ajuta. E posibil sa fii o fire emotiva, sigur asa ai fost si la scoala. Vezi ca Corlentoru e destul de scump si chiar si pe reteta ajunge la 70 si ceva de lei compensat. Eu il iau la liber cu circa 100 lei, nu vreau sa ma duc la reteta la cardiolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1administrare xanax
- 7Ajutor cum pot scapa de xanax??
- 0Xanax inaintea sarcinii
- 4Ce simți când iei Xanax?
- 3Xanaxul si fobia sociala.
- 6Xanax oarecum ocazional
Mai multe informații despre: xanax
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: