Ajutor cum pot scapa de xanax??
Cine ma poate ajuta sa scap de xanax.. Cine a renuntat la ele. Ce as putea sa fac.. Medicul mi a recomandat 1 gram jumate si un antidepresiv. Eu iau 0.50 de o luna jumate. Am încercat sa le las brusc si m am simtit rau. Stie cineva o schema de reducere a dozei
7 comentarii
Buna dimineața
1.5 g xanax ? Sunteți sigura?poate 1.5 mg de cat timp luați?
1.5 g xanax ? Sunteți sigura?poate 1.5 mg de cat timp luați?
Vorbește cu psihiatrul. Numai el îți poate reduce schema de tratament, în funcție de cum ai evoluat ca sănătate.
Nu am luat pana acum cum mi a spus doctorul.mi a dat sa iau 0.50 de 3 ori pe zi plus antidepresivu paroxetina.. Si imi este fruca sa iau antidepresivul cu toate ca as vrea sa l iau. Mi e frica de reactiile adverse
Domnule doctor ce reactii adverse as putea sa am de la paroxetina?!
Ati procedat foarte bine ca ati luat 0.5mg. O sa reusiti sa scapati si de acest 0.5mg, il luati jumatate si apoi un sfert
Sa stiti ca mult mai eficient este antidepresivul decat Xanax.
Xanax linisteste cam 3 -4 ore, ca este o benzodiazepina, insa antidepresivul dupa ce intra in actiune actioneaza pe neurotransmitatorii aducand o stare de echilibru pe care o aveati inainte.
.
Nu va mai ganditi la reactiile adverse ale AD, sunt pentru perioada foarte limitata de timp. Multi oameni refuza sa isi ia medicatia si sunt mai rau decat cei care si-o iau din cauza acestei prejudecati.
Asa cum sunt facute medicamente pentru inima, sunt si pentru creier. Eu iau antidepresive de aproximativ 20 de ani, de la femeia care ii era frica si de umbra ei, acum am un job bun si foarte solicitant, familie si o viata pe care eu o consider frumoasa.
Daca nu luam, probabil acum nu as mai fi stat de vorba cu dvs.
Ascultati medicul, el stie cel mai bine. Daca nu rezonati cu acesta, schimbati-l. Va faceti un bine reciproc.
Sanatate multa!
Sa stiti ca mult mai eficient este antidepresivul decat Xanax.
Xanax linisteste cam 3 -4 ore, ca este o benzodiazepina, insa antidepresivul dupa ce intra in actiune actioneaza pe neurotransmitatorii aducand o stare de echilibru pe care o aveati inainte.
.
Nu va mai ganditi la reactiile adverse ale AD, sunt pentru perioada foarte limitata de timp. Multi oameni refuza sa isi ia medicatia si sunt mai rau decat cei care si-o iau din cauza acestei prejudecati.
Asa cum sunt facute medicamente pentru inima, sunt si pentru creier. Eu iau antidepresive de aproximativ 20 de ani, de la femeia care ii era frica si de umbra ei, acum am un job bun si foarte solicitant, familie si o viata pe care eu o consider frumoasa.
Daca nu luam, probabil acum nu as mai fi stat de vorba cu dvs.
Ascultati medicul, el stie cel mai bine. Daca nu rezonati cu acesta, schimbati-l. Va faceti un bine reciproc.
Sanatate multa!
Buna dimineața
Doza de xanax nu e mare luați așa cu a zis medicul este o doza de incarcare.Va fi scăzută luna viitoare.
Paroxerina e foarte buna luați 1/4 timp de 7 zile apoi 1/2 timp de 7 zile apoi 1 tb seara.
Reacții adverse sunt posibil sa apară sau nu sub forma de neliniște agitație depinde de metabolism dar de aceea aveți xanax.
Nu va mai.lusti după orice om că nu e bine sa luați x medicament respectați schema terapeutica
Doza de xanax nu e mare luați așa cu a zis medicul este o doza de incarcare.Va fi scăzută luna viitoare.
Paroxerina e foarte buna luați 1/4 timp de 7 zile apoi 1/2 timp de 7 zile apoi 1 tb seara.
Reacții adverse sunt posibil sa apară sau nu sub forma de neliniște agitație depinde de metabolism dar de aceea aveți xanax.
Nu va mai.lusti după orice om că nu e bine sa luați x medicament respectați schema terapeutica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1administrare xanax
- 0Xanax inaintea sarcinii
- 4Ce simți când iei Xanax?
- 3Xanaxul si fobia sociala.
- 9Xanax
- 6Xanax oarecum ocazional
Mai multe informații despre: xanax
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: