Ajutor cum pot scapa de xanax??

11-06-2019
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Cine ma poate ajuta sa scap de xanax.. Cine a renuntat la ele. Ce as putea sa fac.. Medicul mi a recomandat 1 gram jumate si un antidepresiv. Eu iau 0.50 de o luna jumate. Am încercat sa le las brusc si m am simtit rau. Stie cineva o schema de reducere a dozei
7 comentarii
0
12-06-2019, ora 09:49
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața
1.5 g xanax ? Sunteți sigura?poate 1.5 mg de cat timp luați?
0
12-06-2019, ora 09:59
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vorbește cu psihiatrul. Numai el îți poate reduce schema de tratament, în funcție de cum ai evoluat ca sănătate.
0
12-06-2019, ora 14:59
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Nu am luat pana acum cum mi a spus doctorul.mi a dat sa iau 0.50 de 3 ori pe zi plus antidepresivu paroxetina.. Si imi este fruca sa iau antidepresivul cu toate ca as vrea sa l iau. Mi e frica de reactiile adverse
0
12-06-2019, ora 14:59
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Acum iau doar 0.50 de o luna jumate
0
12-06-2019, ora 15:02
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Domnule doctor ce reactii adverse as putea sa am de la paroxetina?!
0
18-06-2019, ora 16:00
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Ati procedat foarte bine ca ati luat 0.5mg. O sa reusiti sa scapati si de acest 0.5mg, il luati jumatate si apoi un sfert
Sa stiti ca mult mai eficient este antidepresivul decat Xanax.
Xanax linisteste cam 3 -4 ore, ca este o benzodiazepina, insa antidepresivul dupa ce intra in actiune actioneaza pe neurotransmitatorii aducand o stare de echilibru pe care o aveati inainte.
.
Nu va mai ganditi la reactiile adverse ale AD, sunt pentru perioada foarte limitata de timp. Multi oameni refuza sa isi ia medicatia si sunt mai rau decat cei care si-o iau din cauza acestei prejudecati.

Asa cum sunt facute medicamente pentru inima, sunt si pentru creier. Eu iau antidepresive de aproximativ 20 de ani, de la femeia care ii era frica si de umbra ei, acum am un job bun si foarte solicitant, familie si o viata pe care eu o consider frumoasa.
Daca nu luam, probabil acum nu as mai fi stat de vorba cu dvs.

Ascultati medicul, el stie cel mai bine. Daca nu rezonati cu acesta, schimbati-l. Va faceti un bine reciproc.

Sanatate multa!
0
20-06-2019, ora 07:50
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața
Doza de xanax nu e mare luați așa cu a zis medicul este o doza de incarcare.Va fi scăzută luna viitoare.
Paroxerina e foarte buna luați 1/4 timp de 7 zile apoi 1/2 timp de 7 zile apoi 1 tb seara.
Reacții adverse sunt posibil sa apară sau nu sub forma de neliniște agitație depinde de metabolism dar de aceea aveți xanax.

Nu va mai.lusti după orice om că nu e bine sa luați x medicament respectați schema terapeutica
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: xanax