vuituri in ureche in ritmul inimii
de ceva timp am o problema aud ca si cum ar vui urechea exact in ritmul pulsului. e un zgomot puternic care uneori imi acopera auzul.am fost la cativa medici orl-isti si mi s-a spus ca e problema cardiologica de aceea va scriu si dvs. mentionez ca am am tensiune 13 cu 7, iar pulsul 83-88 si am 28 de ani. ce pot sa fac ce tratament sa urmez?
7 comentarii
buna lauritta, aceeasi problema o am si eu, tu cum ai rezolvat o?
nici pana azi nu am rezolvat-o. mi s a spus ca e o problema de respiratie ba ca de la o masea cariata ba sa ma duc la neurologie ba la cardiologie. nu stiu ce sa fac sincer
Cand aflati sa ma anuntati si pe mine ca sunt asa de doi ani:(
Hello!Am si eu aceeasi problema, cam de un an.Nu aud pulsul in ureche decat in repaus, in pat sau daca e liniste deplina in iincapere.Daca rezolvati ceva sa-mi spuneti si mie.
Buna All, aceeasi problema o am si eu, imi aud pulsul in ureche, acest lucru se intampla cand sunt in liniste, in special seara cand pun capul pe perna, dar si la birou cand am un moment de liniste. Este foarte deranjant si stresant, nu am gasit o rezolvare pana la acest moment si sunt disperata intrucat nu vad o cale de rezolvare. Va rog daca ati gasit o solutie la problemele dumneavoastra dati-mi si mie detalii. Va multumesc mult
Salutate la toti ! Am citit acolo ca aveti problema de 2 ani, wooow, eu de o luna am o intepatura si vajaitul de 3 zile cand e liniste, la urechea stanga, probleme la maseaua din dreapta, mananc pe stanga de 3 sapt, obisnuiesc sa fac baie dimineata si in 30 min sa plec spre job ! O sa las cafeaua si cola ! Ai reusit cumva sa scapi de vajait ?! Vreau si eu reteta :)
eu am aceasta pb din 2008, in loc sa se diminuieze s-a amplificat si s-a transformat in ceva continuu !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7zgomote in urechie
- 10Vajait ureche - hipertensiune arteriala
- 8Va rog sa ma ajutati sunt un pic speriata
- 4sunet continuu in ureche
- 7Pocnituri in ureche
- 3Vajait in urechea dreapta la aplecare sau intoarcerea capului
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 1Zgomot ureche urechi
- 5Fasait in urechea stanga
- 4Clipoceli in urechea stanga
- 2La înghiţire aud pocnituri în urechea dreaptă