vreau un raspun URGENT!!!

14-08-2007
Nu este medic/terapeut
In urma cu, cateva zile am avut contact sexual cu o prostituata. la terminarea actului sexual fara sa-mi dau seama am pus mana pe prezervativ( pana sal scot).. apoi pe penis pt al scutura.. (nu mai tin minte daca am pus si pe capul penisului..ar fi un risc mai marE? ) vreau sa stiu dk se poate lua asa HIV !!!????? si cat de mare e risu. ( shi la deget aveam o taietura foarte mica...k o zgarietura.. reprezinta un pericol?...care sunt sansele???) va multumesc aticipat
3 comentarii
0
21-08-2007, ora 00:00
auran
Nu este medic/terapeut
auran
in general cu asa ceva nu trebuie sa te joci, exista intr-adevar un risc destul de mare deoarece, HIV-ul se poate transmite si pe calea fluidelor, adica in cazul tau prin lichidul seminal, iar avand in vedere taietura despre care amintesti, se sporeste riscul, dar, ma repet dar, nu trebuie sa-ti faci griji imediat pentru ca oricum nu apare imediat un eventul raspuns POZITIV. Trebuie sa te mai linistesti, sa fii mai atent pe viitor si sa-ti faci un test HIV.
Succes
0
21-10-2007, ora 00:00
snowtrekker
Nu este medic/terapeut
snowtrekker
daca vrei sa te linistesti du te si fa ti un test hiv peste cel putin 6 luni. mai devreme nu are nici un efect pt ca nu poate apare un raspuns imun decat in minim 6 luni
0
08-06-2008, ora 00:00
sexy_&_rea
Nu este medic/terapeut
sexy_&_rea
nu vreau te bag in sperieti dar te ai fript ! fa urgent testul ! multa sanatate! si acum pe bune.nu poti gasi o partenera stabila cu care sa te iubesti in siguranta? dar daca tot a trecut un an...ma gandesc ca ai rezolvat ceva
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.