Acuzare pe nedrept de viol

23-05-2023
John John 90
Nu este medic/terapeut
John John 90
Buna seara tuturor. As vrea sa va povestesc urmatoarea patanie: m-am indragostit sufleteste ( nu pentru sex la pat, ci o simpla simpatie ) de o fata de etnie rroma de vreo 17 ani. Cel putin, asa spune ea ca are 17 ani si anul acesta face 18 ani. Eu am aproape 33 ani. Cum s-a intamplat? De cate ori ma intalneam cu ea pe strada, imi cerea bani. Sa zicem, azi ii dadeam un leu, maine doi lei, poimaine cinci lei, apoi 10 lei si asa mai departe. Asta de mila am facut-o. Nici pentru o secunda nu am avut intentia sa fac sex cu ea. Ce comportament am avut cu ea? Un simplu sarut pe frunte ( din simpatie si de mila ), discutii diverse ( nici o clipa, eu unul nu am deschis discutia de sex si chiar pe bune, nu doresc sa fac sex cu ea ). Ba dimpotriva, de la un timp, de foarte multe ori ma intreaba ea daca vreau sa fac sex cu ea si pe mine unul ma doare gura spunandu-i in mod repetat un NU hotarat. I-am spus si ii spun de fiecare data, citez: „ mai fata, relatia dintre mine si tine este o simpla simpatie, ti-am zis de 1000 de ori ca nu vreau sa fac sex cu tine "! Azi asa, maine asa, intr-o buna zi, m-a invitat in curte la ea. Erau si parintii ei prezenti. Apoi, doua vorbe trei minciuni, apoi m-a bagat in casa, in camera unde doarme ea. Am acceptat si invitatia in camera ei. Am discutat ce am discutat cu ea, dar nu am schitat nici cel mai mic gest precum ca as dori sa fac sex cu ea. In schimb, am sarutat-o pe frunte. Asta faceam de fiecare data cand ii dadeam cate un ban. I-am oferit de foarte multe ori bani. Deci, repet, nici prin vis nu am de gand sa fac sex cu ea. Dupa catva timp, ea a inceput sa imi ceara din ce in ce mai multi bani. Intr-o seara, eu m-am aratat ca sunt suparat pe ea pentru ca ea nu intelege ca trebuie sa se multumeasca cu cat ii dau si a inceput sa se arate si ea ca este nervoasa pe mine zicand ca eu nu mai tin la ea si nu ii mai ofer cati bani vrea ea. Deci repet: nu am schitat niciodata nici cel mai mic gest precum ca as dori sa fac sex cu ea. Ce banuiesc eu? Eu unul, as banui ca ea vrea sa ma provoace in asa fel incat eu sa ma pun sa fac sex cu ea si apoi sa ma poarte prin tribunale precum ca am violat-o, sau mai mult decat atat, sa imi faca plangere penala precum ca am intrat la ea in casa si am intretinut relatii sexuale cu ea si parintii ei s-o sustina in instanta precum ca am intretinut cu ea relatii sexuale. Eu unul, cred ca vrea sa ma acuze pe nedrept de intretinere relatii sexuale sau de viol ca sa traga foloase de la mine. Ea nu stie unde stau, dar imi stie doar prenumele ( nu si numele de familie ). Imi stie contul de Facebook, dar acolo nu imi apare adresa si numele de familie. Pe pagina mea de Facebook, imi apare doar prenumele adevarat si numarul de telefon ( fara nume de familie si fara adresa ). De fapt, numarul de telefon al meu si prenumele ( fara nume de familie si fara adresa ) le stie. Apropo: a inceput sa mi se adreseze de vreo cateva zile cu cuvantul „ iubire ”. I-am zis de nenumarate ori sa nu-mi mai zica „ iubire ”, ci sa-mi spuna pe nume.

Acum, dupa cele povestite, as dori sa va intreb daca ma poate acuza de viol sau de intretinere relatii sexuale cu ea si mie sa mi se infunde asa nevinovat. Poate dovedi in instanta sau la politie precum ca am violat-o? Se pot lua probe sa-mi dovedesc nevinovatia? Si in a doua ordine de idei, dupa cum am spus mai sus ca imi stie doar numarul de telefon si adresa de Facebook ma pot trezi cu chemare la politie pentru declaratii? Nu vreau sa se intample acest lucru ca sa afle toata familia de aceasta intamplare oribila. Rog raspunsuri. Multumesc anticipat.
4 comentarii
1
24-05-2023, ora 21:15
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Tot ce ai scris aici e mai bine pt linistea ta sa mergi la politie si sa faci o sesizare si sa nu te mai intilnesti cu ia, ori sa mergi la familiea ei.
0
25-05-2023, ora 17:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Intrerupeti orice legatura ce acea fata.
Treceti-o in spam pe telefon.
Pare ca ea si familia ei vor sa va faca rau.
0
26-05-2023, ora 09:54
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
ca sa te acuze de viol, trebuie sa se preleveze probe biologice. La ea trebuie sa gaseasca in zona reproducatoare probe de la tine.

Nu mai vorbi cu ea, treci pe langa ea (daca situatia face sa va intalniti). Eventual, daca stii ca ai drum pe unde e ea, fi sigur ca mai e cineva cu tine, apropiat tie, ca martor in caz ca respectiva duce la alt nivel lucrurile. (cum ar fi agresiune..in caz ca e genul care ar face astfel de lucruri)
0
28-05-2023, ora 22:48
John John 90
Nu este medic/terapeut
John John 90
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Daca mai am evenimente neplacute, revin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.