Vreau sa slabesc...

15-03-2012
Elena Bia
Nu este medic/terapeut
Elena Bia
Buna ziua. Am 22 de ani, 1.70 inaltime si aproape 70 de kilograme. In primul rand, imi doresc sa scap de grasimea de pe abdomen si de "aripioare".Am decis sa fac dimineata si seara abdomene, iar in cursul zilei sa fac miscare pe bicicleta medicinala.Care este parerea dumneavostra? O sa reusesc ? Astept sfaturi. Multumesc frumos
2 comentarii
0
16-03-2012, ora 12:54
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Pentru a slabi trebuie urmat un program de exercitii complex care sa includa exercitii cardio in special intrucat acestea ard grasimile si este de preferat sa fie facute dimineata dupa micul dejun ori chiar inainte, acesta fiind momentul propice pentru arderea grasimilor.
Exceritiile fizice trebuiesc combinate cu un regim alimentar potrivit si fara a se apela la infometare intrucat asta nu te va ajuta sa slabesti. Renunta la paine, dulciuri, zahar, bauturi carbogazoase si mananca supe, ciorbe, fripturi, salate, fructe.
0
23-03-2012, ora 09:11
monaserban
Nu este medic/terapeut
monaserban
buna,
si eu am incercat sa slabesc cu sport si am reusit, merg la sala de 2-3 ori pe sapt de 4 luni si la aerobic de o saptamana
nu tin dieta stricta dar am grija ce mananc(ei, uneori mai sar calul dar nu se intampla des si consum fff rar carne), problema e ca imi plac dulciurile si mai scap.
trebuie sa ai rabdare si sa perseverezi, eu am slabit vreo 5 kg si chiar frumos in centimetri tinand cont de faptul ca am 42 de ani aproape...si metabolismul a incetinit
e bine sa slabesti incet, sa nu pui repede la loc si mai important e ca organismul tau sa nu simta acest stres altfel se face ca "ariciul" si "inteapa" adica n o sa raspunda...si te chinui o perioada apoi renunti..
deci..rabdare si perseverenta!
bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.