Antrenament la VibroShaper

Dacă ma antrenez si eu la Vibroshaper ce beneficii reale pot avea? Cine mai are asa ceva?
Oricum ma apuc sa ma antrenez la el dar doream sa îmi fac o idee de la cei ce s-au antrenat deja cu el.
Am înțeles ca relaxează și stimulează circulația asta sigur face dar întreb altceva:Poate înlocui sportul și mișcarea în zilele când nu ai chef și motivatie?(și u t destule la mine)
Cred ca asta o sa fie mișcarea mea, antrenamentul la Vibroshaper ca sport real nu pot sa fac din cauza lipsei de motivație, chef, dispoziție pe care mi-o da depresia și medicamentele antipsihotice.
Cine s-a mai antrenat la acest aparat?
Oricum ma apuc sa ma antrenez la el dar doream sa îmi fac o idee de la cei ce s-au antrenat deja cu el.
Am înțeles ca relaxează și stimulează circulația asta sigur face dar întreb altceva:Poate înlocui sportul și mișcarea în zilele când nu ai chef și motivatie?(și u t destule la mine)
Cred ca asta o sa fie mișcarea mea, antrenamentul la Vibroshaper ca sport real nu pot sa fac din cauza lipsei de motivație, chef, dispoziție pe care mi-o da depresia și medicamentele antipsihotice.
Cine s-a mai antrenat la acest aparat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Aparatul de tip Vibroshaper cu vibromasaj poți slăbi și poate înlocui mișcarea?
- 3Aparatul de vibromasaj de tip Vibroshaper poate tine puțin loc de sport?
Mai multe informații despre: vibromasaj