Vreau sa scap de ejacularea precoce, cum?
salut. am si eu o mare problema ejaculez ff rapid si pe urma penisul moare ce pot face ?
ajutati-ma va rog
ajutati-ma va rog
Ejacularea precoce opreste deseori barbatii de a-si gasi partenera perfecta deoarece le slabeste increderea in sine. Singurul lucru care te opreste sa iti controlezi ejacularea este lipsa informatiei.eu unul am incercat cu succes exercitiile ejaculareprecoce.org Aici o sa inveti cum se face asta, chiar si daca acum ejaculezi dupa cateva secunde. In curand, o sa lasi in spate toate problemele, si o sa incepi, cu o incredere in tine de invidiat, sa te bucuri de toate placerile sexuale.
Buna ziua!
Am 17 ani si ma deranjeaza ca ejaculez foarte repede dar cam in jur de 1 minut (cand ma masturbez) iar de obicei in mai putin de un minut. Intrebarea este daca poate fi tratat natural cu exercitii, fara pastile. De rezistat rezist la inca cateva partide... sa zicem cam 2-3 si dupa prima ejaculare urmatoarele vin oleaca mai greu.. dar as vrea ca toate sa mearga cum trebuie pentru a putea satisface partenera din prima ;). Multumesc de intelegere si sper sa primesc un raspuns cat mai curand. :D
P.S.: Fac sport! :D merg si la sala dar mai fac si acasa.
Am 17 ani si ma deranjeaza ca ejaculez foarte repede dar cam in jur de 1 minut (cand ma masturbez) iar de obicei in mai putin de un minut. Intrebarea este daca poate fi tratat natural cu exercitii, fara pastile. De rezistat rezist la inca cateva partide... sa zicem cam 2-3 si dupa prima ejaculare urmatoarele vin oleaca mai greu.. dar as vrea ca toate sa mearga cum trebuie pentru a putea satisface partenera din prima ;). Multumesc de intelegere si sper sa primesc un raspuns cat mai curand. :D
P.S.: Fac sport! :D merg si la sala dar mai fac si acasa.
Buna am si eu o problema. de acest gen de circa 7 ani de zile
parca la inceput mai putin iar acum am ajuns sa ejaculez cate o data in mai putin de 1 min oricum mai mult de 5 min nu ma tine in mod normal
am 37 ani si de 3 ani ma confrunt si cu o depresie destul de nasoala.
am umblat pe la psihiatri pe la psihologi dar nu am rezolvat nimic
din multitudinea de medicamente pt depresie singurul ccar
pe ma ajutat la inceput a fost fluoxin si asta pe ejaculare si circa 2 luni apoi a inceput organismul sa se invete cu el si nu mai avea nici o treaba cu ejacularea precoce
pe depresie a fost un fel de frectie nici o treaba nu a avut
in prezent ma confrunt cu aceeasi problema dar fara asa multa depresie
daca stie cineva asemanator rog dati sfaturi concrete. nu care le banuiti
parca la inceput mai putin iar acum am ajuns sa ejaculez cate o data in mai putin de 1 min oricum mai mult de 5 min nu ma tine in mod normal
am 37 ani si de 3 ani ma confrunt si cu o depresie destul de nasoala.
am umblat pe la psihiatri pe la psihologi dar nu am rezolvat nimic
din multitudinea de medicamente pt depresie singurul ccar
pe ma ajutat la inceput a fost fluoxin si asta pe ejaculare si circa 2 luni apoi a inceput organismul sa se invete cu el si nu mai avea nici o treaba cu ejacularea precoce
pe depresie a fost un fel de frectie nici o treaba nu a avut
in prezent ma confrunt cu aceeasi problema dar fara asa multa depresie
daca stie cineva asemanator rog dati sfaturi concrete. nu care le banuiti
Buna ziua!
desigur ca in cazul ejacularii precoce intra in discutie si factorul psihologic insa poti merge in paralel si cu o solutie mai radicala, cum este circumcizia.
desigur ca in cazul ejacularii precoce intra in discutie si factorul psihologic insa poti merge in paralel si cu o solutie mai radicala, cum este circumcizia.
In cazul episoadelor de depresie majora, tratamentul principal ar trebui sa fie cel prescris de psihiatriu. Complementar este necesara si psihoterapia.
In orice caz problema ejacularii precoce este una care afecteaza destul de profund psihicul unui barbat.
Pe langa problemele de ordin psihologic, ar trebui consultat si un medic urolog. Exista si cauze care pot determina aparitia unei hipersensibilitati la nivelul glandului.
Psiholog Liviu Stefan
In orice caz problema ejacularii precoce este una care afecteaza destul de profund psihicul unui barbat.
Pe langa problemele de ordin psihologic, ar trebui consultat si un medic urolog. Exista si cauze care pot determina aparitia unei hipersensibilitati la nivelul glandului.
Psiholog Liviu Stefan
Climax Control poate ajuta la remedierea situatiei. Important e sa faci dieta si sa ai un stil de viata adecvat!
Vreau sa ma ajutaţi cu un sfat, sa mă lămuriţi, am 15 ani iar prietenul meu 19 ani, eu cu el(ca multi altii) facem sex. Pana acum mi-a băgat doar degetul in vagin. Astăzi si-a introdus penisul in vaginul meu, m-a durut foarte tare iar la un moment dat a intrat a bagat de vreo 3 ori apoi a scos penisul a tot incercat sa ma bage si m-a durut (simteam ca o usturime nu ştiu ) nu avea prezervativ, si sunt virgina, e prima data.
Doresc sa ştiu daca mai sunt virgina ? Sau daca am rămas însărcinată cu toate ca ştiu ca trebuie sa isi dea drumu in mine dar mie foarte frica.ideea e ca inainte de aşi introduce, si-a dat drumu înainte cu 30 de min cam de 2 ori... am citit undeva cum că rămân spermatozoizi si chiar daca te speli ei rămân pe penis.. iar prietenul meu fiindcă a bagat nu ştiu.. ce se întâmplă?
Acum de dim cand m-am trezit m-am dus la baie si aveam umpic de sange pe tamponul de zi. Èšin sa anunţ ca menstruaţia mi-a trecut acum 2 zile.
Ce se întâmplă?
Doresc sa ştiu daca mai sunt virgina ? Sau daca am rămas însărcinată cu toate ca ştiu ca trebuie sa isi dea drumu in mine dar mie foarte frica.ideea e ca inainte de aşi introduce, si-a dat drumu înainte cu 30 de min cam de 2 ori... am citit undeva cum că rămân spermatozoizi si chiar daca te speli ei rămân pe penis.. iar prietenul meu fiindcă a bagat nu ştiu.. ce se întâmplă?
Acum de dim cand m-am trezit m-am dus la baie si aveam umpic de sange pe tamponul de zi. Èšin sa anunţ ca menstruaţia mi-a trecut acum 2 zile.
Ce se întâmplă?
Mangoj cat de mult te-a ajutat Climax Control? Ai avut efecte secundare?
Aceeasi problema o am si eu ( in 1-2-3 min sunt terminat ) ! Prietena ma intelege, dar eu nu sunt multumit de ceea ce fac, sunt disperat nu stiu ce sa ma fac sa scap de problema asta! Am incercat tot felul de chestii cu exercitiile kegel, cu masturbatul inainte de actul sexual, am facut pauza 3 -4 saptamani ( atunci este si mai rau), sa ma gandesc in alta parte ( ceea ce este putin imposibil) si niciun rezultat! Am inceput viata sexuala la 18 ani acm am 20.. Adevarul este ca o facem si cam rar in ultima perioada...cand era mai des 2-3-4 ori pe saptamana dura mai mult actul ( nu cine stie ce 10 min ) dar acum foarte putin.As dori un raspuns concret cu o rezolvare ca am citit tot felul de comentarii dar nicio rezolvare. ( Din punct de vedere al imaginatie sexuale stau foarte bine, si ma gandesc si foarte mult la sex, am incercat sa nu ma mai gandesc dar nu se poate :)) ). Un sfat ceva cat mai rapid, ca acm ma mai place si o alta tipa si mi-e frica sa ii propun cv deoarece ma gandesc ca o sa dureze doar un minut si gata!
Buna,
cu siguranta psihoterapia te poate ajuta!
cu siguranta psihoterapia te poate ajuta!
Cat timp trebuie sa faci psihoterapie pentru a reusi sa iti imbunatatesti performantele sexuale?
Psihoterapia nu e pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Sesisunile de psihosexologie ajuta la depasirea obstacolelor ce pot sta in cale unei interactiuni sexuale multumitoare (cum ar fi problemele de potenta, de orgasm-excitare, ejacularea precoce, dependentele sexuale etc). Timpul necesar variaza, in functie de complexitatea problemei.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Masturbarea... ce se intampla atunci cand devine un mod de viata?
- 6Impotenta, disfuctie erectila, masturbare precoce!
- 37Probleme cu ejacularea preamatura, erectia si psihologice
- 3Ejaculare precoce, am 22 ani
- 5din gresela ma zgariat cu unghia cam 2 -3 mm exact pe partea interioara a preputului
- 229Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 7ma masturbez de ceva timp
- 19sotia ma respinge
- 8Erectie slaba
- 2Dau drumu repede ajutati-ma cu sfaturi
- 2sunt cumva vreun caine?
- 4Ejaculez la preludiu, help
- 5actul sexual pentru mine este o problema... ejaculeaza prea repede
- 2problema am o ejaculare prea rapida
- 4Medicamente pt ejaculare precoce
- 21Sa vorbim despre masturbare la barbati
- 1Ejacularea precoce - cauze si tratament