sa fie anexita?
cu 11 zile inainte de menstruatie luna trecuta am avut o durere de mijloc zona rinichilor si d burta in partea dreapta.acelasi lucru l-am patit si in prezent.am fost la un control si mi s-a spus ca este anexita.tratamentul il incep abia luna viitoare.sa fie anexita de vina sau ar putea exista si alte cauze?
2 comentarii
Ai facut o ecografie?( uter, anexe, rinichi?) Daca este o anexita, trebuie sa incepi tratamentul urgent, consecintele prin amanarea acestuia pot fi severe;Alte cauze care evolueaza cu aceeasi simptomatologie pot fi si o apendicita, litiaza, infectie urinara;Sa mai faci o hemoleucograma cu VSH, examen sumar urina, urocultura, Numai bine
asa am patit si eu dureri in partea dreapta dureri pe picior am crezut ca am apendicita, m-am dus la un doctor chirurg ma consultat si diagnostic surpriza anexita mi-a dat tratament cu antibiotice, biseptrim si no-spa dar. si acuma dupa o luna de la consult ma mai doare bine nu ca inainte dar tot mai e ceva dureri in fine tre sa ma duc la ginecolog pana la urma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tratament anexita
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 2am nevoie de parerea unui medic!!!
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 2anexita cronica
- 2anexita cronica
- 5diagnostic ecografic: anexita bilaterala
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 1Anexita - ce trebuie sa fac sa scap de ea?
- 2ajutor!!!anexita poate determina pierdere de sarcina?
- 5Proteine in urina, greata, sensibilitate in zona rinichilor
- 4anexita cronica
- 6Bolnava sau nu?
- 10cum scap de anexita?
- 0Anexita, colpita mixta
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion (8 saptamani)
- 1POSIBILA ANEXITA - Nevoie urgenta de sfat medical!
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
- 0Anexita
Mai multe informații despre: anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: