Vreau sa ajut pe cineva.
La servici, o colega de ceva timp mai tot timpul fara sa vrea ai vine sa dea aerul afara {ragait}, si asta necontrolat...
Ce sa aibe?
Cum putem sa o ajutam.
Ce sa aibe?
Cum putem sa o ajutam.
4 comentarii
din pacate este o situatie medicala.trebuie facut un control.exista si ceva tratamente atat medicamentoase, cat si naturiste.
un mic ajutor (destul de important) din partea voastra poate veni emotional, astfel incat sa nu se simta si mai rau/stanjenita decat probabil deja se simte.pentru ca, asa cum ai spus, este ceva necontrolabil.
un mic ajutor (destul de important) din partea voastra poate veni emotional, astfel incat sa nu se simta si mai rau/stanjenita decat probabil deja se simte.pentru ca, asa cum ai spus, este ceva necontrolabil.
Multumesc pentru sfaturi, insa as dori sa o pot ajuta mai mult pentru ca este de nationalitate rroma !!!
dai peste ochii la figurat, fai observatie, paote se duce la medic ! o sa fie penalizata de societate s ieste si normal.
chiar nu stiu de ce incerci tu sai rezolvi problema daca ei nui pasa ?
chiar nu stiu de ce incerci tu sai rezolvi problema daca ei nui pasa ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.