Virusul Hepatic B, din nou
Buna ziua.
Nu prea am gasit raspunsul la intrebarea mea in alta parte, asa ca intreb aici. Prietena mea a fost diagnosticata cu Virusul Hepatic B in stadiu inactiv. As dori sa stiu care sunt riscurile la care ma expun; mai exact, daca exista sanse ca eu sa fiu contaminat in urma contactelor sexuale neprotejate.
Va multumesc anticipat.
Nu prea am gasit raspunsul la intrebarea mea in alta parte, asa ca intreb aici. Prietena mea a fost diagnosticata cu Virusul Hepatic B in stadiu inactiv. As dori sa stiu care sunt riscurile la care ma expun; mai exact, daca exista sanse ca eu sa fiu contaminat in urma contactelor sexuale neprotejate.
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
Da, exista riscul de contaminare, deci trebuie folosit prezervativ. Totusi, sunt cupluri in care o persoana prezinta virus hepatic B si partenerul sexual de zeci de ani nu a luat virusul, nu se stie exact de ce.
Vor mai urma niste analize in luna ianuarie, probabil voi reveni atunci, cu zambetul pe buze, sper.
Multumesc pentru raspuns!
Multumesc pentru raspuns!
buna ziua.
in urma unor alnlize am aflat ca cineva dintre apropiatii mei are hepatita b. stiind de acest lucru in 2006 nioembrie mi-am refacut testele. rezultatul fiind negativ. SCHEMA DE URGENTA : la 21 martie 2007 mi-am administrat prima doza de vaccin engerixB, la 7 zile de la prima doza ceea de a 2-a doza, la 21 de zile de la prima pe ceea de a 3-a doza si in prezent la 21 martie 2008 ceea de a 4 a doza de rapel. intrebarea mea este urmatoarea: AVAND IN VEDERE ACEASTA SCHEMA DE VACCINARE AS VREA SA STIU CARE ESTE RISCUL DE A MA INFECTA? IN ULTIMELE 2 SAPATMANI MI-AM PETRECUT TIMPUL CU ACEEA PERSOANA, IN ACEASI CASA.
in speranta ca voi avea un raspuns prompt va multumesc anticipat.
in urma unor alnlize am aflat ca cineva dintre apropiatii mei are hepatita b. stiind de acest lucru in 2006 nioembrie mi-am refacut testele. rezultatul fiind negativ. SCHEMA DE URGENTA : la 21 martie 2007 mi-am administrat prima doza de vaccin engerixB, la 7 zile de la prima doza ceea de a 2-a doza, la 21 de zile de la prima pe ceea de a 3-a doza si in prezent la 21 martie 2008 ceea de a 4 a doza de rapel. intrebarea mea este urmatoarea: AVAND IN VEDERE ACEASTA SCHEMA DE VACCINARE AS VREA SA STIU CARE ESTE RISCUL DE A MA INFECTA? IN ULTIMELE 2 SAPATMANI MI-AM PETRECUT TIMPUL CU ACEEA PERSOANA, IN ACEASI CASA.
in speranta ca voi avea un raspuns prompt va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6URGENT hepatita cronica B
- 7hepatita b
- 4hepatita b
- 2hepatita tip b
- 2eu - hepatita B, sotul - nu
- 14Analize Hepatita B contradictorii
- 4mamica in 32 sapt. purtatoare clinic sanatos hepatita b
- 5Hepatita b.multe necunoscute
- 18Hepatita B poate sa -produca- si hepatita C?
- 3hepatita B cu Ag Hbs negativ-
- 7La ce medic poate apela?
- 5hepatita B in sarcina valorile analizelor
- 0Insarcinata in 20 de sapt si diagnosticata cu Hepatita B Cronica
- 1Hepatita B
- 0Hepatita B
- 0Info Hepatita B
- 0Hepatita b
- 0Analize medicala HEPATITA B
Mai multe informații despre: Hepatita B
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: