Viroza sau altceva
Buna ziua.
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Baiatul meu de 5 ani a avut cu 3 zile in urma dureri in git noaptea iar dimineata a spus ca nu-l mai doare dar peste zi a inceput sa-i curga nasul si sa stranute des.
Medicul ne-a spus ca e viroza si ne-a dat ca tratament urmatoarele: 1) Viusid 1/2 pachetel de 2 ori/zi; 2) Interferon de picurat in nas; 3) Ingalipt perntru git; plus spalaturi cu solutie fiziologica si gargara cu ceai de musetel.
Temperatura s-a ridicat in a doua zi a bolii pina la 37, 3 apoi s-a normalizat singura si deaceea nu i-am dat nimic.
Ma ingrijoreaza faptul ca e a 3 zi si el tot stranuta foarte des (ceva neobisnuit pentru noi) si i se infunda nasul.
Poate fi ca stranuturile sa fie din alta cauza si care ar fi ea.
Starea generala a organismului e normala nu are dureri de cap mainca bine, doar noaptea se trezeste din cauza stranuturilor pronuntate si a nasului infundat.
La medic am programare pe luni abia si e foarte problematic cind te duci fara programare.
Va rog mult sa imi spuneti e ceva grav si ar fi cazul sa merg la un medic din spital sau sa continui tratamentul si sa astept pina luni.
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Baiatul meu de 5 ani a avut cu 3 zile in urma dureri in git noaptea iar dimineata a spus ca nu-l mai doare dar peste zi a inceput sa-i curga nasul si sa stranute des.
Medicul ne-a spus ca e viroza si ne-a dat ca tratament urmatoarele: 1) Viusid 1/2 pachetel de 2 ori/zi; 2) Interferon de picurat in nas; 3) Ingalipt perntru git; plus spalaturi cu solutie fiziologica si gargara cu ceai de musetel.
Temperatura s-a ridicat in a doua zi a bolii pina la 37, 3 apoi s-a normalizat singura si deaceea nu i-am dat nimic.
Ma ingrijoreaza faptul ca e a 3 zi si el tot stranuta foarte des (ceva neobisnuit pentru noi) si i se infunda nasul.
Poate fi ca stranuturile sa fie din alta cauza si care ar fi ea.
Starea generala a organismului e normala nu are dureri de cap mainca bine, doar noaptea se trezeste din cauza stranuturilor pronuntate si a nasului infundat.
La medic am programare pe luni abia si e foarte problematic cind te duci fara programare.
Va rog mult sa imi spuneti e ceva grav si ar fi cazul sa merg la un medic din spital sau sa continui tratamentul si sa astept pina luni.
4 comentarii
1. nu vad motivul ingrijorarii exagerate... deoarece temperatura 37.3 nu se considera febra
la copii febra se considera de la 37.8_38.0
2 stranutul este o reactie normala de aparare a organismului...
3. acele dureri de gat noaptea puteau sa fie de la un reflux gadtric in somn...dupa o mancare acra, suc, fructe citrice s.a
si stranutul poate fi o reactie alergica la aceleasi alimente...pe care organismul nu-l tolereaza
la copii febra se considera de la 37.8_38.0
2 stranutul este o reactie normala de aparare a organismului...
3. acele dureri de gat noaptea puteau sa fie de la un reflux gadtric in somn...dupa o mancare acra, suc, fructe citrice s.a
si stranutul poate fi o reactie alergica la aceleasi alimente...pe care organismul nu-l tolereaza
Dar poate fi exclusa viroza in cazul in care stranuturile foarte dese si pronuntate se mentin deja a 3 zi si sint prezente si noaptea iar mucozitatile sint lichide.
nu poate fi exclusa.
poate fi o forma usoara...cu care sistemul imunitar lupta cu succes
in popor se stie ca." O viroza tratata trece in 7 zile si una Ne trata trece in o saptamana "
orice proces declansat in organism trebuie sa treaca prin cateva etape pana la vindecare
o vindecare completa a sistwmului respirator survine dupa 21 de zile...
poate fi o forma usoara...cu care sistemul imunitar lupta cu succes
in popor se stie ca." O viroza tratata trece in 7 zile si una Ne trata trece in o saptamana "
orice proces declansat in organism trebuie sa treaca prin cateva etape pana la vindecare
o vindecare completa a sistwmului respirator survine dupa 21 de zile...
Va multumesc foarte mult, mi-au fost de mare ajutor sfaturile dumneavoastra. Sa va dea Domnul sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 13bebe 7 luni raceste des ce sa-i mai fac?
- 90adenoidita copil 3.7 ani
- 4Traheita sau bronsita
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 2viroza pulmonara si probleme cronice
- 1Probleme respiratie dupa o viroza si secretie mare de mucus
- 18Raceala sau viroza
- 4viroza cu diaree
- 1Viroze frecvente, copil sub 1 an
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 1Viroza cu complicatii
- 1viroza de 3 saptamani
- 1Viroza ?
- 1Problema ciudata cu gatul
- 1Simptome dupa viroza
Mai multe informații despre: Virozele respiratorii