Hematurie macroscopica - cauza necunoscuta
Buna ziua,
Va scriu situatia ce o am in prezent, o hematurie macroscopica totala, ce se repeta de approx 2 ori / an, de fiecare data un singur episod. Urina cu cheaguri si sange.
Dupa mai multe examene CT, cu substanta de contrast / fara, si alte investigatii la dep de Urologie nu s-a descoperit nimic. La un singur uro-CT a aparut un calcul de 3 mm (la rinichiul stang), dar dupa aceea nu a mai aparut nici un calcul la scanarile CT.
Hematuria apare fara nici o durere in prealabil, apare spontan si la fel se si opreste.
Cate o data (de cateva ori pe an 6-7 ori) apare o jena la rinichiul stang, dar nu e durere, e un disconfort, ca si cum ceva ar fi acolo si la anumite miscari creeaza o jena.
Analizele de urina au iesit bine pana acum si cele de sange.
Va rog sa imi scrieti ce sugestii aveti, in ce directie sa ma indrept cu investigatiile.
Va scriu situatia ce o am in prezent, o hematurie macroscopica totala, ce se repeta de approx 2 ori / an, de fiecare data un singur episod. Urina cu cheaguri si sange.
Dupa mai multe examene CT, cu substanta de contrast / fara, si alte investigatii la dep de Urologie nu s-a descoperit nimic. La un singur uro-CT a aparut un calcul de 3 mm (la rinichiul stang), dar dupa aceea nu a mai aparut nici un calcul la scanarile CT.
Hematuria apare fara nici o durere in prealabil, apare spontan si la fel se si opreste.
Cate o data (de cateva ori pe an 6-7 ori) apare o jena la rinichiul stang, dar nu e durere, e un disconfort, ca si cum ceva ar fi acolo si la anumite miscari creeaza o jena.
Analizele de urina au iesit bine pana acum si cele de sange.
Va rog sa imi scrieti ce sugestii aveti, in ce directie sa ma indrept cu investigatiile.
1 comentarii
Ceaiul de merisor e bun pt problemele cu rinichii ca adjuvant.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3urinare cu sange
- 10hematurie
- 22hematurie de doua luni
- 18tumoare pe vezica urinara... pierde sange in urina
- 3sangerare, scurgere... la urinare
- 3Urina cu firisoare de sange si depuneri
- 13Anexita recidivanta...cred sau nevindecata
- 24va rog sa ma lamuriti ce este cu acea hematurie, ce a putut sa o provoace?
- 0urina cu sange dupa contact sexual
- 2hematurie in urina
- 7urinare cu sange acompaniat si de chiaguri de sange si usturime
- 0Hematurie Macroscopica
- 0Cheag sange urina
- 0Sangerare dupa urinare
- 0Va rog, un medic care poate interpreta online analizele?indicatori peste valori normale
- 2Hematurie (sânge cheaguri in urina)
- 0Litiaza prostatica cu sange in urina
- 25Va rog sa ma ajutati! Usturime la urinare, sange in urina, urocultura sterila
Mai multe informații despre: Hematuria sange in urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: