vegetatii veneriene

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
De trei ani am acest virus. L-am tratat cu diferite substante (CONDYLINE, WARTEC, PODOFILINA) care provoca arderea acestor vegetatii. Insa dupa un anumit timp apareau iar. Am facut si mai multe cauterizari, insa cu acelasi rezultat. Am folosit si antivirale, atat pastile cat si injectabile, dar si HERPIGENUL care se aplica local.
Exista vro posibilitate sa scap de acest virus? :(
2 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Nu exista un tratament medical definitiv al infectiilor cu HPV. Tratamentul consta in distrugerea leziunilor prin interventie chirurgicala: laser, criochirurgie.

Pomezile contin compusi care distrug condiloamele, dar contin compusi care pot provoca iritatii;
Frigul distruge leziunile prin congelare;
Cauterizarea distruge leziunea prin caldura;
Laserul permite evaporarea leziunii si este foarte eficace pentru leziunile interne (col uterin).
Pentru a se reusi cicatrizarea leziunilor, se vor intrerupe relatiile sexuale. Pentru relatii sexuale vaginale se va folosi prezervativul, atata timp cat persoana este considerata contagioasa. Pentru a garanta succesul tratamentului si vindecarea este necesara supravegherea partenerilor pe termen lung.

Ambii parteneri trebuie sa fie examinati si tratati concomitent, evitandu-se astfel reinfectarea si sa existe o permanenta si prelungita supraveghere medicala, evitandu-se astfel recidivele.
-
dr. ciprian
0
14-12-2005, ora 00:00
adina.b
Nu este medic/terapeut
adina.b
HPV-ul apare de la o imunitate scazuta; trebuie sa vb cu medicul dermato poate iti poate recomanda ISOPRINOSINE- stimuleaza imunitatea foarte puternic dar trebuie luat doar cu recomndarea medicului pt ca poate avea efecte secundare, de asemenea mai exista un unguient ALDARA, e cam scump dar se merita sa intrebi medicul si despre asa ceva, stimuleaza imunitatea mucoasei, poti afla info de pe interne, cauta pe site-ul ziarului formula AS si vei afla multe detalii despre papilloma si cum s-au tratat diferite persoane care nu scapau de acest virus!!Sigur te poti face bine dar trebuie sa ai mare grija!!SUCCES!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: