Vanatai..help
Buna ziua! acum 2-3 zile mi au aparut niste vanatai usoare pe gamba dreapta. Sunt putin dureroase la atingere si nu sunt chiar atat de vizibile insa sunt acolo. am fost la medicul de familie si mi a zis ca e de la fragilitatea capilarelor. Astazi mi am pus o punga cu gheata la genunchi caci ma cam doare sub rotula si am observat dupa cateva minute o mica pata de culoare albastra.Ce poate fi? mentionez ca acum o luna am facut teste de coagulare a sangelui si inr-ul era 0, 93. Iar celelalte analize la sange erau ok. Va rog frumos sa imi spuneti din ce cauza imi apar aceste pete
5 comentarii
Buna intrebare Clarita, bravo ! Astept si eu cu nerabdare raspunsul ! :)
Medicul meu imi spune ca e de la fragilitatea capilarelor...ce i drept am f multe capilare sparte de cand ma stiu...nu am dureri, edem sau roseata. doar aceste mici vanatai. singurele dureri sunt durerile la talpa dar asta pt ca merg mult pe jos
In cazul asta Tarosin de 3 ori cate 2 pastile sau de doua ori cate 3 pastile dupa mesele principale, 10 zile ! Sau altceva similar daca nu se mai gaseste sub acest nume ! Si mers cu bicicleta ca sa mai protejati un pic picioarele ! :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Este un inceput de leucemie?
- 2vanatai pe picioare; purpura trombocitopenica?!
- 8Hematom; vanataie talpa
- 3Multe vase de sange sparte pe coapse
- 6glezna umflata vanata - tratament naturist fara niciun rezultat
- 0intindere muschi, vanatai
- 9Vanatai pe picioare
- 1mi-a aparut aceasta vanataie fara sa ma fi lovit si am 2 saptamani si nu trec
- 1vanataie ?
- 2Vanatai fara o cauza cunoscuta- boala hematologica?
- 0Vanataie ochi
- 1Sângerare, vanatai
- 2Vanatai pe maini
- 1Falange învinețite la copil
- 0O simpla iritatie/vanataie pe gat? Sau cu totul altceva?
- 0Durere in brat si vanataie dupa recoltarea de analize
- 0Echimoze
- 1Vanatai pe corp
Mai multe informații despre: Vanataile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: