Multe vase de sange sparte pe coapse

06-04-2011
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Am fost de curand la o sedinta de vacuum pt tratarea celulitei. Dupa aceasta sedinta m-am trezit cu coapsele pline de vase mici de sange sparte si de punctulete de sange sub piele, si binenteles vanatai. M-am speriat foarte tare, deoarece eu am si mari probleme cu circulatia sangelui, avand picioarele inghetate chiar si vara. Imi poate spune cineva ce sa fac, cu ce sa-mi dau sa le tratez, sa remediez cumva situatia. Mi-e frica sa nu-mi ramana asa. Eu mai aveam deja pe picioare foarte multe vase sparte datorate circulatiei foarte foarte proaste. Se pot trata cumva? Ce pot sa fac? Stie cineva?
3 comentarii
0
06-04-2011, ora 18:57
radub73
Nu este medic/terapeut
radub73
Ozonoterapia te poate ajuta.Eu si sotia am facut la o clinica Geromaslan in Brasov ozonoterapie.Este un tratament modern care foloseste ozon si care nu necesita medicamente.Intereseazate de ozonoterapie
0
06-04-2011, ora 19:08
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Multumesc mult pt raspuns! O sa ma interesez. Este costisitor acest tratament?
0
06-04-2011, ora 20:34
radub73
Nu este medic/terapeut
radub73
Scrieti pe adresa denisa@geromaslan.ro si este doctorita la care ne-am tratat.Noi am avut un pachet de aplicatii in care aveam si cazare inclusa.Are o experienta foarte buna in medicina alternativa si a practicat in Germania.Daca nu va raspunde o sa incerc sa ma interesez de costuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele vase de sânge complet umane crescute în laborator
  • Vasele sangvine ale femeilor îmbătrânesc mai repede decât cele ale bărbaților
  • Vânătaia și hematomul - ce trebuie să știi
  • Fac ușor vânătăi - cauze, diagnostic, tratament
  •