Multe vase de sange sparte pe coapse
Am fost de curand la o sedinta de vacuum pt tratarea celulitei. Dupa aceasta sedinta m-am trezit cu coapsele pline de vase mici de sange sparte si de punctulete de sange sub piele, si binenteles vanatai. M-am speriat foarte tare, deoarece eu am si mari probleme cu circulatia sangelui, avand picioarele inghetate chiar si vara. Imi poate spune cineva ce sa fac, cu ce sa-mi dau sa le tratez, sa remediez cumva situatia. Mi-e frica sa nu-mi ramana asa. Eu mai aveam deja pe picioare foarte multe vase sparte datorate circulatiei foarte foarte proaste. Se pot trata cumva? Ce pot sa fac? Stie cineva?
3 comentarii
Ozonoterapia te poate ajuta.Eu si sotia am facut la o clinica Geromaslan in Brasov ozonoterapie.Este un tratament modern care foloseste ozon si care nu necesita medicamente.Intereseazate de ozonoterapie
Multumesc mult pt raspuns! O sa ma interesez. Este costisitor acest tratament?
Scrieti pe adresa denisa@geromaslan.ro si este doctorita la care ne-am tratat.Noi am avut un pachet de aplicatii in care aveam si cazare inclusa.Are o experienta foarte buna in medicina alternativa si a practicat in Germania.Daca nu va raspunde o sa incerc sa ma interesez de costuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Este un inceput de leucemie?
- 3Vase de sange sparte pe picioare
- 8Hematom; vanataie talpa
- 4Multe vase de sange sparte pe coapse
- 6glezna umflata vanata - tratament naturist fara niciun rezultat
- 9Vanatai pe picioare
- 6Vinatai multe pe picioare aparute din senin
- 3punga de sange sub piele
- 1Vanataie sub ochi dupa mai bine de 3 luni de la o altercatie.
- 5Vanatai..help
- 1Vanataie pe vena
- 2Vanatai fara o cauza cunoscuta- boala hematologica?
- 0Vanataie ochi
- 1Vase de sânge dilatate la nivelul palmei
- 1Sângerare, vanatai
- 1Falange învinețite la copil
- 0O simpla iritatie/vanataie pe gat? Sau cu totul altceva?
Mai multe informații despre: Vanataile vasele sangvine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: