Vânătăie la ochi
Buna ziua!
Ieri seara in urma unei altercații, m am ales cu un pumn in ochi nevinovat. Am trecut peste, am ajuns acasă mi-am luat un unguent de la farmacie si mi-am pus gheata. In dimineața asta când m-am trezit supriza. Un ochi destul de vânat chiar o pungulita de sânge pe pleoapa și foarte umflat. M-am uitat mai atent și începe sa se invineteasca și ochiul drept.
As vrea acum sa va întreb, cam cât timp ma va tine toată afecțiunea asta atât umflatura cât și vânătaia și dacă trebuie sa ma panichez pentru ochiul din dreapta ca va ajunge și el ca stângul.
**A și ce folosiți voi in astfel de situații?
Mulțumesc frumos și multă sănătate!
Ieri seara in urma unei altercații, m am ales cu un pumn in ochi nevinovat. Am trecut peste, am ajuns acasă mi-am luat un unguent de la farmacie si mi-am pus gheata. In dimineața asta când m-am trezit supriza. Un ochi destul de vânat chiar o pungulita de sânge pe pleoapa și foarte umflat. M-am uitat mai atent și începe sa se invineteasca și ochiul drept.
As vrea acum sa va întreb, cam cât timp ma va tine toată afecțiunea asta atât umflatura cât și vânătaia și dacă trebuie sa ma panichez pentru ochiul din dreapta ca va ajunge și el ca stângul.
**A și ce folosiți voi in astfel de situații?
Mulțumesc frumos și multă sănătate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Este un inceput de leucemie?
- 4vanataie la ochi - cu ce trece?
- 3vanatai pe corp
- 6glezna umflata vanata - tratament naturist fara niciun rezultat
- 0intindere muschi, vanatai
- 1Vanataie pe vena
- 1vanataie ?
- 1Ruptura musculara
- 0Vanataie ochi
- 0Urgent va rog - din ce cauza mi s-a invinetit ochiul?
- 0O simpla iritatie/vanataie pe gat? Sau cu totul altceva?
- 0Durere in brat si vanataie dupa recoltarea de analize
- 0Echimoze
- 1Vanatai pe corp
Mai multe informații despre: Vanataile ochiul vanat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: