Vaccinul de 6 ani!
Bună seara! Pe 4.02.2019 i am făcut băiatului vaccinul de 6 ani, cu întârziere pentru ca nu se găsea nici în farmacii nici la dr de familie. Pe 8 februarie a început sa tușească sec și des, pana ajungea la starea de vomă. Am fost cu el la spital la urgente, consultant de medicul nostru pediatru și nu prezenta semne de răceală sau gripa, curat în gat și la plămâni. Ne. A recomandat sirop plantusin combinat cu acc junior 5 mililitri la 8 ore respectiv un plic la 8 ore, ventolin pt inhalat 2 pufuri la 8 ore și flixotide 2 pufuri la 12 ore și adrenalina pt aerosoli la 8 ore. După 4 zile de trament a făcut rosu în gat, doar atât, tusea nu sa modificat și nu sa rărit. Acum avem erdomet 5 ml la 8 ore( are 30 de kg) combinat cu acc junior un plic la 8 ore, ventolin 2 pufuri la 8 are, flixotide 4 pufuri la 12 ore și aerosoli cu prospan picături 12 pic cu 2 ml ser la 12 ore. Tusea sa mai rarit( f puțin) și a început sa rupă, nu mereu dar cred ca e un început.
Este posibil sa fie vb despre o reacție la vaccin, ținând cant ca și la vaccinul de 5 ani a avut aceeași tuse, doar ca atunci medicul de familie ne a dat zinat și eurespal, și după 5 zile am ajuns în spital.
Este posibil sa fie vb despre o reacție la vaccin, ținând cant ca și la vaccinul de 5 ani a avut aceeași tuse, doar ca atunci medicul de familie ne a dat zinat și eurespal, și după 5 zile am ajuns în spital.
1 comentarii
Ați descris o situație care demonstrează cum nu trebuie abordat un caz similar ! Există și o întrebare ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vaccin la copil 7 ani
- 8infanrix sau vaccinuri traditionale?
- 12vaccin PREVENAR
- 4Atentie la vaccin (GARDASIL-SILGARD) !!!!
- 3vaccin pe care trebuia sa il facem si nu l-am facut inca!!
- 5Piciorul umflat dupa vaccinul Pentaxim, la 1 an!
- 0Vaccinare 4 ani
- 12Efecte secundare Priorix - bronsiolite repetate
- 3vaccinul de 4 ani
- 0vaccinare ror
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 3Vaccinul de 1 an
- 1Vaccin copii calatorie Africa
- 2Refacerea vaccin BCG
- 0bebe 11 luni cu mucisori se poate face vaccin??
- 1prevenar 13
- 5Vaccinul de 6 ani
- 0Vaccin.Stafilococul auriu.
- 4Vaccin covid
Mai multe informații despre: Vaccinarea copiilor efecte adverse vaccin
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: