Vaccinul de 6 ani
Buna ziua! Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate: fetitei mele de 6 ani jumate i-am facut acuma vaccinul de 6 ani, dar in urma cu 2 sapta. am terminat primele 10 zile de bromhowaxom. Oare nu trebuia sa las un interval de timp mai lung intre cele 2 vaccinuri (am inteles ca si acesta este tot un vaccin)? Ce i se poate intampla? Multumesc!
5 comentarii
Nu este nimic incorect ! Utilizati Prevenar 13 si alte vaccinari suplimentare un functie de situatia epidemiologica a copilului. Succes!
Va multumesc din suflet! O zi cat mai frumoasa!
Buna seara ! Am si eu o intrebare legata de vaccinul fetitei mele de 6 ani si 3 luni si va rog daca se poate sa mi rasp. Luni i am facut vaccinul de 6 ani sa umflat putin i am pus comprese cu apa si sa inrosit putin dar face febra cam la 8 ore dupa administrarea nurofenului dupa care scade si reapare. As vrea sa mi spuneti va rog e normal sa faca asa temp si daca da cat timp o sa mai faca ? Va multumesc frumos
Reactiile postvaccinale descrise sunt posibile. Local se poate aplica compresa cu foaie de varza zdrobita si antitermic la nevoie. Lucrurile se vor aranja in scurt timp. Succes!
Bună, am făcut vaccinul de 6ani ieri, si ne așteptam la reacții cum ar fi roseata sau inflamare la locul vaccinarii şi febră, asa cum ne-a spus medicul. În afară de lipsa poftei de mâncare nu am observat nimic.Este normal să nu aibă nici o reacție? Menționez că nu a stat niciodată foarte bine cu imunitatea, imbolnavindu-se foarte des.Vă mulțumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot sa o vaccinez?
- 4Schema de vaccinare
- 4vaccin la copil 7 ani
- 8infanrix sau vaccinuri traditionale?
- 4Atentie la vaccin (GARDASIL-SILGARD) !!!!
- 4Este normal sa primeasca prima doza de Priorix la varsta de 2 ani?
- 5vaccin pneumococic la copil de 3 ani
- 4Vaccinarile
- 4durata intre vaccinuri
- 0Vaccinare 4 ani
- 12Efecte secundare Priorix - bronsiolite repetate
- 3vaccinul de 4 ani
- 0vaccinare ror
- 3Vaccinul de 1 an
- 2Refacerea vaccin BCG
- 1prevenar 13
- 0Insarcinata. Vaccin sau nu?
- 3Ce antitermice trebuie să am in casa