Vaccinul de 6 ani

30-09-2017
mama fetita
Nu este medic/terapeut
mama fetita
Buna ziua! Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate: fetitei mele de 6 ani jumate i-am facut acuma vaccinul de 6 ani, dar in urma cu 2 sapta. am terminat primele 10 zile de bromhowaxom. Oare nu trebuia sa las un interval de timp mai lung intre cele 2 vaccinuri (am inteles ca si acesta este tot un vaccin)? Ce i se poate intampla? Multumesc!
5 comentarii
1
30-09-2017, ora 08:24
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Nu este nimic incorect ! Utilizati Prevenar 13 si alte vaccinari suplimentare un functie de situatia epidemiologica a copilului. Succes!
0
30-09-2017, ora 09:16
mama fetita
Nu este medic/terapeut
mama fetita
Va multumesc din suflet! O zi cat mai frumoasa!
0
31-10-2017, ora 20:10
doba anca
Nu este medic/terapeut
doba anca
Buna seara ! Am si eu o intrebare legata de vaccinul fetitei mele de 6 ani si 3 luni si va rog daca se poate sa mi rasp. Luni i am facut vaccinul de 6 ani sa umflat putin i am pus comprese cu apa si sa inrosit putin dar face febra cam la 8 ore dupa administrarea nurofenului dupa care scade si reapare. As vrea sa mi spuneti va rog e normal sa faca asa temp si daca da cat timp o sa mai faca ? Va multumesc frumos
0
03-11-2017, ora 17:10
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Reactiile postvaccinale descrise sunt posibile. Local se poate aplica compresa cu foaie de varza zdrobita si antitermic la nevoie. Lucrurile se vor aranja in scurt timp. Succes!
0
08-02-2019, ora 10:34
crisebi
Nu este medic/terapeut
crisebi
Bună, am făcut vaccinul de 6ani ieri, si ne așteptam la reacții cum ar fi roseata sau inflamare la locul vaccinarii şi febră, asa cum ne-a spus medicul. În afară de lipsa poftei de mâncare nu am observat nimic.Este normal să nu aibă nici o reacție? Menționez că nu a stat niciodată foarte bine cu imunitatea, imbolnavindu-se foarte des.Vă mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  • Vaccinarea și autismul
  • Evaluarea nou-născutului
  • Evaluarea sugarului de două luni
  • Evaluarea sugarului de patru luni
  • Evaluarea sugarului de șase luni
  • Evaluarea copilului de 4 ani
  •