vaccinarea fetitei mele de 6 ani si 9 luni
am locuit cu fetita mea in virsta de 6ani si 9 luni in Spania aproape 2 ani.La 6 ani i-a fost facut acolo un vaccin numit TRIPLE VIRICA in ambele miini.la o luna dupa aveam programare pt a doua doza care urma sa-i fie facuta in picior, dar pe care am refuzat sa i-o fac deoarece copilul era racit.Am revenit in tara si fetita este acum in clasa 1.Am fost anuntata ca va fi vaccinata si nimeni nu ma poate ajuta cu raspunsul la intrebarea-care este corespondentul romanesc al acelui TRIPLE VIRICA facut in Spania? Exista riscuri daca ii fac acest vaccin din clasa 1 sau fefuz sa-l fac?Ajutati-ma, va rog cu un sfat competent!
3 comentarii
buna vaccinul acesta trebuie sa fie echivalentul la tri vaccin ROR care se face in clasa I
buna, va rog sa ma ajutati.sunt disperata, fetita mea are varsat de vant.Are senzatii de voma si nu stiu daca e normal.Cu ce medicamente o pot ajuta.
buna, nelamuriri am si eu in legatura cu vaccinul RRO la 7 ani. Fetita mea a avut oreion la varsta de 5 ani iar la scoala i s-a facut acest vaccin care este si pentru oreion. Ce efecte poate avea asupra sanatatii ei? De ce nu ne intreaba nimeni inainte de vaccinare daca noi, parintii, suntem de acord sa faca acest triplu vaccin. Am fost de acord pentru ca mi s-a spus ca este antirujeolic NU si pentru oreion. Poate ma poate lamuri cineva. Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot sa o vaccinez?
- 4Schema de vaccinare
- 12vaccin PREVENAR
- 4Atentie la vaccin (GARDASIL-SILGARD) !!!!
- 4Vaccinarile
- 4durata intre vaccinuri
- 5Piciorul umflat dupa vaccinul Pentaxim, la 1 an!
- 3Cat se poate amana vaccinul de 2 luni daca e bebe racit?
- 0vaccinare ror
- 1Vaccin copii calatorie Africa
- 2Refacerea vaccin BCG
- 1prevenar 13
- 0Insarcinata. Vaccin sau nu?
- 3Ce antitermice trebuie să am in casa
- 0Vaccin.Stafilococul auriu.
- 1Vaccin 6 ani si tratament laringita cu astm bronsic
Mai multe informații despre: Vaccinarea copiilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: