Vaccin
Buna ziua!
Am facut astazi vaccin, iar asistenta parea cam nepriceputa. Nu a scos aerul din siringa si nici nu a aspirat. Ce se poate intampla si care ar fi simptomele?
Multumesc!
Am facut astazi vaccin, iar asistenta parea cam nepriceputa. Nu a scos aerul din siringa si nici nu a aspirat. Ce se poate intampla si care ar fi simptomele?
Multumesc!
2 comentarii
Se pot intampla doar reactiile adverse obisnuite ale vaccinului.
La administrarea vaccinurilor nu se aspira, pentru ca nu exista vase de sange mari in zonele utilizate pentru injectare. Daca vaccinul vine in seringa preumpluta nu se scoate bula de aer. Daca seringa se umple la momentul vaccinarii se incearca scoaterea aerului, dar si daca se injecteaza cantitati mici, acestea se vor resorbi fara a da reactii adverse.
La administrarea vaccinurilor nu se aspira, pentru ca nu exista vase de sange mari in zonele utilizate pentru injectare. Daca vaccinul vine in seringa preumpluta nu se scoate bula de aer. Daca seringa se umple la momentul vaccinarii se incearca scoaterea aerului, dar si daca se injecteaza cantitati mici, acestea se vor resorbi fara a da reactii adverse.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot sa o vaccinez?
- 2vaccinul RRO si DT
- 4Atentie la vaccin (GARDASIL-SILGARD) !!!!
- 5vaccinul Menactra impotriva meningitei
- 29sa-mi fac vaccin de porcina?
- 10pneumo 23
- 21prospect vaccin porcina
- 4vaccin antitetanos
- 0Vaccinare 4 ani
- 0Vaccinare - intrebare
- 3Cat se poate amana vaccinul de 2 luni daca e bebe racit?
- 4vaccinuri la bebe
- 0Contraindicatii vaccin antirabic
- 0Care era schema de vaccinari valabila in anul 1980?
- 0Vaccin Varilrix fara raspuns imunitar
- 1Vaccin expirat!!!!
- 2Efectuarea vaccinului la 2 luni daca este putin înfundat
- 0Vaccinul copilului de 2 luni
Mai multe informații despre: Vaccinarea