VA rog un sfat!!!

In urma durerilor in torace pe care le-am avut (ca niste junghiuri), am fost diagnosticata cu PNEUMOPATIE ACUTA DREAPTA. Mi sa dat un tratament cu Movalis de 7, 5mg/1zi si Cefalexina 500mg 1/8 ore. Va rog sa-mi spune-ti daca este grav acest diagnostic. In urma tratamentului durerile tot mai persista in torace...Ce ma sfatuiti, ce ar putea fi?! Va multumesc!
2 comentarii

Pneumopatie inseamna orice boala a unui plaman sau a ambilor indiferent de cauza ei( sunt multe tipuri de pneumopatii !!)Nu ti-au spus de care este? Nu te ingrijora, caci daca ai facut tratam. pescris si ai respectat intocmai si durata acestuia, starea de boala acuta s-a rezolvat. Durerile mai pot persista un timp pana cand plamanul se reface complet dupa pneumopatie. Daca persista si dupa o luna de la terminarea tratamentului du-te inapoi la doctor.

Multumesc din suflet ptr raspuns. Nu, nu mi sa spus de care pneumopatie ci doar PNEUMOPATIE ACUTA DREAPTA. Tratamentul este de 10 zile cu antibiotice cum am mai spus si cu Movalis 1/zi. Am facut 9 zile de tratament, mai am o zi. Aseara ma chinuit rau aceasta durere in torace, care pot sa o am o zi, pot sa nu o mai am 2 zile. Sper si eu sa ma refac:).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie
- 2Astm.bronsic si rinita vasomotorie
- 2Pediatrie - Bebeluș de 11 luni diagnosticat cu laringita acuta
- 1Rezultat radiografie.