Va rog un raspuns
Buna ziua!!
Problema mea este, ca de ceva timp am observat pe capul penisului, preput si testicule niste puncte albe asemanatoare cosilor ce ies pe fata.Initial am crezut ca sunt niste cosi iar pe testicule am stors cativa, dar pe cap si sub preput cand este decalotat mai apar cativa carora nu le pot face nimic.Mai exact unul care este destul de mare am incercat sa il storc si m'a durut.ceilalti sunt mai micuti si nu se prea observa.
Sper sa fi formulat bine, eu am incercat sa va explic cat mai exact si sa fiu aproape de adevar.
Va Multumesc pentru timpul acordat si sper sa ma ajutati cu un raspuns
O zi buna
Problema mea este, ca de ceva timp am observat pe capul penisului, preput si testicule niste puncte albe asemanatoare cosilor ce ies pe fata.Initial am crezut ca sunt niste cosi iar pe testicule am stors cativa, dar pe cap si sub preput cand este decalotat mai apar cativa carora nu le pot face nimic.Mai exact unul care este destul de mare am incercat sa il storc si m'a durut.ceilalti sunt mai micuti si nu se prea observa.
Sper sa fi formulat bine, eu am incercat sa va explic cat mai exact si sa fiu aproape de adevar.
Va Multumesc pentru timpul acordat si sper sa ma ajutati cu un raspuns
O zi buna
1 comentarii
nu sunt cosuri, se numesc "histures" si vei trai toata viata cu ei. nu sunt grave, nu dispar, nu este o boala. mai bine mergi la un medic, dar nu are ce sa-ti faca, cu cat vei inainta in varsta vor disparea. spala-te cu ceaui de musetel, des.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Analiza urocultura
- 2Durere testicule
- 1Bubita mica pe capul penisului
- 0Disfuncție erectila
- 3Arsura cronica pe canalul penisului
- 2Diabet disfunctie erectila
- 1Masturbare edem umflatura
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
- 1Penis strâmb
- 124 ani. Prostatita. Calcinate numeroase. Varicocel. Acid uric. Libido 0.