va rog mult ajutati-ma - ink nu ia venit ciclu

eu si prietena mea avem o relatie de 2 ani si am facut sex neprotejat la 2 zile dupa ce ia trecut ciclu. dar in momentul acela se putea vedea pe tampon cai mai cursase un lichid maro, eu nam ejaculat in interior dar am atins cu mana de sperma din gresala dupa care am introdus un deget in vagin si marea problema este ca ei ia venit ciclu pe 7 februarie si asta sa intamplat pe 14 februarie ca la ia asa este mereu tine cam 5 zile dar si in a 6 a zi si a 7a zi ii mai curge lichidul acela maro. suntem in data de 18 martie si ei ink nu ia venit ciclu ce se intampla????? nu am facut testul de sarcina inca si suntem tare speriati.. si mai este o intrebare daca este insarcinata ce metode sunt pt a scapa de sarcina dar fara chiuretaj si daca te poti baza pe ele??? si apropo prietena mea este minora.
2 comentarii

eu si prietena mea avem o relatie de 2 ani si am facut sex neprotejat la 2 zile dupa ce ia trecut ciclu. dar in momentul acela se putea vedea pe tampon cai mai cursase un lichid maro, eu nam ejaculat in interior dar am atins cu mana de sperma din gresala dupa care am introdus un deget in vagin si marea problema este ca ei ia venit ciclu pe 7 februarie si asta sa intamplat pe 14 februarie ca la ia asa este mereu tine cam 5 zile dar si in a 6 a zi si a 7a zi ii mai curge lichidul acela maro. suntem in data de 18 martie si ei ink nu ia venit ciclu ce se intampla????? nu am facut testul de sarcina inca si suntem tare speriati.. si mai este o intrebare daca este insarcinata ce metode sunt pt a scapa de sarcina dar fara chiuretaj si daca te poti baza pe ele??? si apropo prietena mea este minora are 17 ani si jumatate

cu ce se poate trate psoriazisul forma inversus localizat inghinal

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.