va rog, cer un ajutor ! diaree si voma, temperatura si noaptea transpir foarte puternic

De o luna jumate am diaree( 6-7 scaune pe zi) si voma, temperatura si noaptea transpir foarte puternic, iar transiratia este foarte urat mirositoare, dureri de muschi. Am facut o cura de orez, legume fierte si morcovi + piept de pui fiert... dar nimica nu am mers. Ametesc si vomit cand vad ceva ce nu imi place. Am inceput sa beau cate 3-4 L de apa ca sa nu ma dezhidratez si sa iar paracetamol pentru febra. Nu sunt insarcinata desi cand am fost la spital sa vad un doctor mi-au sugerat sa imi fac un test.. poate sunt ( am fost foarte dezamagita desi eu nu mai puteam de dureri). Am luat si pastile dar au avut efect doar pentru 1 zi: au oprit diareea dar cu dureri insuportabile de burta. O sa merg miine la analize si sper sa imi gaseasca cauza acestei suferinte. Va cer un ajutor... poate cineva are idee despre ce este vorba pentru ca eu am ajuns la limita puterii. Multumesc mult
1 comentarii

draga Alina...daca simptomele tale tineau de cateva zile sau o saptamana as fi zis ca stiu solutia dar avand in vedere faptul ca te confrunti cu aceasta problema de atata timp cred ca numai un doctor foarte bun poate gasi cauza si tratamentul indicat.Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial
- 1Ficat cu aspect fin granular