va rog ajutati-ma

27-10-2008
alynutzza
Nu este medic/terapeut
alynutzza
buna! sunt o fata de 16 ani si am niste nedumeriri.in urma cu 2 3 luni am fakut dragoste cu prietenul meu.nu obisnuiam sa facem fara prezervativ adr am fakut-o.inainte da a ejacula el scotea imediat si ii tercea...nu si-a dat nicidoat adrumul in mn dar eu tot am o teama in mn.ma simt foarte imbalonata...inainte de venirea menstruatiei ma doare foarte tare burta, ma dor sanii capu si ma ia cu ameteala...asa ark mi-ar venii sa vomit...in urma cu o luna si ceva am fkt un tesst si nu am nik apoi peste o saptamana iar am fakut iar mia iesit ca nu sunt iar akm 3 sapt am fkt iar si mia iesit c anu sutn...dar mi-e tot imi este frika...si mi-e foarte frica sa merg la doctor in caz de sunt pentru ca ma voi speria...mama mea inka sti ca sutn virgina si nu vreau sa-i spun.la zona intima imi curge un likid asa cand este ca apa cand ceva alb dar problema asta o am de mai de mult.va rog ajutati-ma :((...multumesc mult
2 comentarii
0
27-10-2008, ora 16:16
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
De ce n-ai luat si tu postinor 2, pilula de urgenta, chiar daca esti prea mica?Nu sunt indicate dar pt o situatie de urgenta sunt necesare.
Daca totusi spui ca ai facut teste si au iesit negative nu ai cum sa fii, parerea mea, dar pe viitor i-ati o masura de contraceptie mai sigura.
Prezervativele sunt mai indicate pt tine.
Anticonceptionalele sa nu le iei de capul tau, sa consulti un medic neaparat.
0
27-10-2008, ora 17:59
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
nici eu nu cred k esti insarcinata. nu vreau sa te sperii dar totusi exista o foarte mica sansa sa fii insarcinata si sa iti vina ciclul. o sansa la un milion. ( o vecina de la mine de pe scara a avut ciclu pana in luna a cincea de sarcina ).si problema cu scurgerea apoasa se poate trata fff simplu.fa-ti ceai de galbenele sau pelin, cumpara-ti de la farmacie un irigator ( e maxim 30 de lei ), si fa spalaturi vaginale cu ceai ( de doua ori pe saptamana, nu mai mult!!!!). sau daca vrei, poti sa iti cumperi in loc de ceai, pliculete de tantum rosa si sa faci spalaturi. data viitoare protejati-va!bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul