va rog ajutati-ma

buna! sunt o fata de 16 ani si am niste nedumeriri.in urma cu 2 3 luni am fakut dragoste cu prietenul meu.nu obisnuiam sa facem fara prezervativ adr am fakut-o.inainte da a ejacula el scotea imediat si ii tercea...nu si-a dat nicidoat adrumul in mn dar eu tot am o teama in mn.ma simt foarte imbalonata...inainte de venirea menstruatiei ma doare foarte tare burta, ma dor sanii capu si ma ia cu ameteala...asa ark mi-ar venii sa vomit...in urma cu o luna si ceva am fkt un tesst si nu am nik apoi peste o saptamana iar am fakut iar mia iesit ca nu sunt iar akm 3 sapt am fkt iar si mia iesit c anu sutn...dar mi-e tot imi este frika...si mi-e foarte frica sa merg la doctor in caz de sunt pentru ca ma voi speria...mama mea inka sti ca sutn virgina si nu vreau sa-i spun.la zona intima imi curge un likid asa cand este ca apa cand ceva alb dar problema asta o am de mai de mult.va rog ajutati-ma :((...multumesc mult
2 comentarii

De ce n-ai luat si tu postinor 2, pilula de urgenta, chiar daca esti prea mica?Nu sunt indicate dar pt o situatie de urgenta sunt necesare.
Daca totusi spui ca ai facut teste si au iesit negative nu ai cum sa fii, parerea mea, dar pe viitor i-ati o masura de contraceptie mai sigura.
Prezervativele sunt mai indicate pt tine.
Anticonceptionalele sa nu le iei de capul tau, sa consulti un medic neaparat.
Daca totusi spui ca ai facut teste si au iesit negative nu ai cum sa fii, parerea mea, dar pe viitor i-ati o masura de contraceptie mai sigura.
Prezervativele sunt mai indicate pt tine.
Anticonceptionalele sa nu le iei de capul tau, sa consulti un medic neaparat.

nici eu nu cred k esti insarcinata. nu vreau sa te sperii dar totusi exista o foarte mica sansa sa fii insarcinata si sa iti vina ciclul. o sansa la un milion. ( o vecina de la mine de pe scara a avut ciclu pana in luna a cincea de sarcina ).si problema cu scurgerea apoasa se poate trata fff simplu.fa-ti ceai de galbenele sau pelin, cumpara-ti de la farmacie un irigator ( e maxim 30 de lei ), si fa spalaturi vaginale cu ceai ( de doua ori pe saptamana, nu mai mult!!!!). sau daca vrei, poti sa iti cumperi in loc de ceai, pliculete de tantum rosa si sa faci spalaturi. data viitoare protejati-va!bafta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare