Utrogestan in sarcina
buna ziua.sunt insarcinata in sapt a 7-a.pt faptul ca inainte aveam o menstruatie de doar 2 zile domnul doctor mi a recomandat Utrogestan intravaginal, acum in timpul sarcinii.nu poate afecta cu nimic sarcina?nu e mai bine sa astept dupa terminarea sarcinii?prefer un tratament in timpul sarcinii doar daca este f necesar.va multumesc
3 comentarii
Nu, nu afecteaza cu numic sarcina.Fa cum ti-a spus ginecologul care te urmareste si anunta-l pe el ca ai dori sa intrerupi Utrogestanul.Numai bine!
si eu am folosit Utrogestan inca din a sasea sapt de sarcina si pina prin luna a saptea, nu te speria ca-ti afecteaza sarcina, din contra, este pt a te ajuta sa o mentii.Eu mai pierdusem 4 sarcini inainte, asa ca la a 5-a mi-a fost recomandat Utrogestan intravaginal zilnic si Gravibinon injectabil 1 data pe sapt.Am nascut cu bine o splendoare de copil, e drept si ca mi-a fost cerclat colul si a trebuit sa "dospesc " toata sarcina la pat, dar a meritat, o spun cu mina pe inima.
va multumesc mult.toate cele bune si voua, bebelusi frumosi si sanatosi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 2Sunt in sapt a 7a de sarcina si mi-a aparut o sangerare mica
- 3Poti voma sange curat in sarcina?
- 9este normal sa nu se vada embrionul la 7 saptamani de sarcina?
- 0frecvente lactobacili
- 1cheag de sange
- 1durere in gat in sarcina, un tratament?
- 1pastile in timpul sarcini
- 2sarcina gemelara sau nu?
- 0Intepaturi burta primul trimestru sarcina
- 0Este normal in sapatamana 6 de sarcina sa nu mai am dureri de sâni atât de mari?
- 0Sarcina 7 saptamani - bataile inimii
Mai multe informații despre: sarcina saptamana 7
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: