Poti voma sange curat in sarcina?
Buna, sunt insarcinata in 7 saptamani si de cateva zile mi-e extrem de greata dimineata, avand si arsuri sub stern. Nu suport sa mananc nimic pana la ora pranzului, am vomitat in fiecare dimineata un lichid ca si saliva. Dar azi dimineata am eliminat saliva cu sange rosu proaspat, clar vizibil si aveam si gust de sange pe gat in joc. Nu proveanea de la epistaxis. Este normal asa ceva? poate fi de la efortul de a voma fara continut stomacal digerat de eliminat? Sunt foarte ingrijorata sa nu fie ceva grav, e prima mea sarcina.
3 comentarii
Ce as fi facut eu?
..as fi mers la URGENTA orice spital,
DACA nu la ginecolog...sau MACAR UN TELEFON?!?nu-i de bine..
esti o puternica, EU nu stateam asa, mai ales ca-ti doresti un copil..
sanatate..
..as fi mers la URGENTA orice spital,
DACA nu la ginecolog...sau MACAR UN TELEFON?!?nu-i de bine..
esti o puternica, EU nu stateam asa, mai ales ca-ti doresti un copil..
sanatate..
Acest simptom necesită întotdeauna o atitudine de urgenţă, chiar dacă poate fi vorba de un fleac. După citirea acestui mesaj, vă recomand să vă îmbrăcaţi, să vă luaţi actele de identitate şi să vă prezentaţi în serviciul de gardă a celei mai apropiate clinici (secţii) de chirurgie generală.
Am mers la dr de familie pana la urma, am reusit sa o prind azi, si pentru o prima consultatie de cand sunt insarcinata. Urmeaza sa fac setul complet de analize. Nu am mers la urgenta pt ca nu am intrat in panica, nu mai patisem asa ceva si m-am gandit ca e iritarea locala a traiectului de la efortul de reflux, in stomac eu neavand mancare digerata.O fi cedat capilarele... Pe parcursul zilei nu am mai vomat, maine dimineata sper sa fie un continut normal, daca nu este voi merge la spital la urgenta. Multumesc pt raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 13voma cu sange
- 2Sunt in sapt a 7a de sarcina si mi-a aparut o sangerare mica
- 9este normal sa nu se vada embrionul la 7 saptamani de sarcina?
- 3A vomat sange
- 0frecvente lactobacili
- 1cheag de sange
- 1durere in gat in sarcina, un tratament?
- 1pastile in timpul sarcini
- 9Situatie grava: tuseste tot timpul si cu cateva zile in urma a vomat sange
- 0Cine ne poate ajuta?
- 0Intepaturi burta primul trimestru sarcina
- 0Este normal in sapatamana 6 de sarcina sa nu mai am dureri de sâni atât de mari?
- 0Sarcina 7 saptamani - bataile inimii
- 2Voma cu 2 litri de sânge fără diagnostic
Mai multe informații despre: voma cu sange greata severa in sarcina sarcina saptamana 7
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: