Uterul retrovers
am fost acum 5 zile la ginecolog, pt o consultatie si ecograf, mi-a zis printre altele ca am uter retrovers, medicul se mira cum de am putut ramane insarcinata fara probleme de doua ori.prima sarcina am pastrat-o, la a doua am facut chiuretaj(era putin cam mare cand din anumite motive am fost nevoita sa fac chiuretaj).intrebarea mea este : uterul retrovers este retrovers de la bun inceput sau poate devenii retrovers in timp, din diferite motive? si a doua intrebare : daca imi doresc un al doilea copil sunt sanse sa nu se mai poata sau sa fie sarcina extrauterina? va rog frumos un raspuns, multumesc!
2 comentarii
Da, este retrovers de la bun inceput. Poti sa ramai insarcinata la fel de usor ca si la sarcinile precedente. Aparitia unei sarcini eextrauterine nu este conditionata de aceasta pozitie a uterului, ea putand sa apara si la celelalte femei.
AM DURERI USOARE DAR CONTINUE, SI AM ABDOMENUL UMFLAT, SE UMFLA DOAR CAND AM ACESTE DURERI, CARE MA TOT SACAIE, MAI ALES DE CAND NU MAI IAU ANTICONCEPTIONALE.ARE ACEASTA STARE LEGATURA CU FAPTUL CA AM UTER RETROVERS?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1uter retrovers
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 7uter retrovers inclinat spre stanga si ovare polichistice
- 5De curand am aflat ca am uter retrovers, as dori un sfat...
- 7Uterul retrovers.pot folosi Pregnil?
- 4nu am ramas inca insarcinata
- 11Sangerare dupa contact sexual
- 6Am uterul retrovers si imi doresc un copil
- 6. Ce inseamna mai exact a avea uterul retroversat?
- 1uter retrovers, ovare micropolichistice, nivel dublu de testosteron
- 56 luni cu teste de ovulatie si totusi nu raman insarcinata.
- 5Concepere copil
- 4Avort uter retrovers
- 2Uter T sau retrovers?
- 0Uter retrovers sau uter T?
- 0RMN Leiomiomul uterului
Mai multe informații despre: Uterul retrovers
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: