Uterul retrovers

12-02-2008
POPARODICA
Nu este medic/terapeut
POPARODICA
am fost acum 5 zile la ginecolog, pt o consultatie si ecograf, mi-a zis printre altele ca am uter retrovers, medicul se mira cum de am putut ramane insarcinata fara probleme de doua ori.prima sarcina am pastrat-o, la a doua am facut chiuretaj(era putin cam mare cand din anumite motive am fost nevoita sa fac chiuretaj).intrebarea mea este : uterul retrovers este retrovers de la bun inceput sau poate devenii retrovers in timp, din diferite motive? si a doua intrebare : daca imi doresc un al doilea copil sunt sanse sa nu se mai poata sau sa fie sarcina extrauterina? va rog frumos un raspuns, multumesc!
2 comentarii
0
12-02-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Da, este retrovers de la bun inceput. Poti sa ramai insarcinata la fel de usor ca si la sarcinile precedente. Aparitia unei sarcini eextrauterine nu este conditionata de aceasta pozitie a uterului, ea putand sa apara si la celelalte femei.
0
18-02-2008, ora 00:00
POPARODICA
Nu este medic/terapeut
POPARODICA
AM DURERI USOARE DAR CONTINUE, SI AM ABDOMENUL UMFLAT, SE UMFLA DOAR CAND AM ACESTE DURERI, CARE MA TOT SACAIE, MAI ALES DE CAND NU MAI IAU ANTICONCEPTIONALE.ARE ACEASTA STARE LEGATURA CU FAPTUL CA AM UTER RETROVERS?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: