Concepere copil
Buna seara ! Sunt noua pe forum si as avea o întrebare: am uter retrovers si ovare mari micropolichistice... credeți ca exista riscul sa nu pot concepe un copil ?
5 comentarii
Buna ziua,
va recomandam ca pentru ovarele micropolichistice sa consultati un medic care sa va stabileasca o conduit medicala care va favoriza conceperea unui copil; uterul retrovers nu este o conditie de infertilitate, sunt femei care raman insarcinata si duc sarcina la termen cu uter retrovers, pentru ovare este important sa va gasiti un medic care sa va ajute sa ramaneti insarcinata
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam ca pentru ovarele micropolichistice sa consultati un medic care sa va stabileasca o conduit medicala care va favoriza conceperea unui copil; uterul retrovers nu este o conditie de infertilitate, sunt femei care raman insarcinata si duc sarcina la termen cu uter retrovers, pentru ovare este important sa va gasiti un medic care sa va ajute sa ramaneti insarcinata
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Mi s-au dat anticoncepționale pentru a încerca sa " scap" de chisturi... mi s-a zis ca daca totul decurge bine abea dupa aceea o sa mi se dea un tratament pentru a putea concepe un copil... dar totul dureaza 2-3 ani poate si mai mult ... mi-aș fi dorit copil mai repede...
Pe lângă acest lucru am frica si de o eventuala sarcina... din cauza secrețiilor, răcelilor pe care le am si le-am avut... zilnic am parte de disconfort si durere dar si de senzația de balonare
Pentru sarcina cu ovare micropolichistice e important sa lamuriti daca ovulate sau nu (se monitorizeaza ecografic ovulatia) si daca nu aveti se face stimulare ovariana pentru a compensa acest lucru.
Pentru infectii faceti analize vaginale complete (e important sa le excludeti inainte de sarcina).
Pentru infectii faceti analize vaginale complete (e important sa le excludeti inainte de sarcina).
La ultimul control mi s-a spus ca nu mai am infecție dar am in continuare acele secreții... mi s-a spus de asemenea ca nu am ovulatie si ca dupa tratamentul cu anticonceptionale o sa primesc un tratament pentru stimulare... dar totul dureaza destul de mult. Va mulțumesc pentru răspunsuri !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 2pentru ovare micropolichistice
- 3Uter retrovers.. ce inseamna?
- 2Ovare micropolichistice si sarcina?
- 11yasmin sau diane?
- 3Uter retrovers
- 5am 17 ani si ovare micropolichistice!
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 1As vrea sa stiu şi eu ce inseamna
- 0Ovar drept micropolichistic
- 1Chisturi ovariene
- 0Belara - ovare micropolichistice, prolactina 743
- 0Endometru hiperecogen de 5-6mm
- 1Ovare micropolichistice, as dori un răspuns !!!
- 1ProFecund INO imi poate regla menstruatia pe termen lung?
- 1Pete albe/piele decolorata pe membrele inferioare in ortostatism
- 1Control după tratament
- 0Uter retrovers sau uter T?
- 2Sarcina ovare micropolichistice
Mai multe informații despre: Uterul retrovers ovarele micropolichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: