Uter cu microcalcificari in miometru
Buna!!!Va rog sa ma ajutati.Bunica mea a facut analize, a fost internata la ginecologie.Va rog sa ajutati.
La diagnostic:Sindrom Suferibil, Urocistita.Colica Pelviabdominala, Parametrita Post.Cristalurie, Leucociturie, Proteinurie Hipoca, Sindrom de Hepatocitoliza
Cum s-ar traduce in termeni populari diagnosticul???
Ce inseamna: PTA in limite normale, V.U. in semirepletie, continut transonic.Uter de involutie cu microcalcificari in miometru.FSD liber.Ficat cu LDH 144 mm, parenchim omogen.Rinichi cu diam si IP pastrate bilateral, fara staza urinara sau ectazii pielocaliceale.Absent chist lamblia si oua de paraziti.
Va rog din suflet sa ma ajutati!!!!Sunt ingrijorata pentru starea ei de sanatate.
Daca nu puteti sa-mi explicati tot, macar ajutati-ma cu asta:ce inseamna Uter cu microcalcificari in miometru????
Va rog!!!Multumesc anticipat!!
La diagnostic:Sindrom Suferibil, Urocistita.Colica Pelviabdominala, Parametrita Post.Cristalurie, Leucociturie, Proteinurie Hipoca, Sindrom de Hepatocitoliza
Cum s-ar traduce in termeni populari diagnosticul???
Ce inseamna: PTA in limite normale, V.U. in semirepletie, continut transonic.Uter de involutie cu microcalcificari in miometru.FSD liber.Ficat cu LDH 144 mm, parenchim omogen.Rinichi cu diam si IP pastrate bilateral, fara staza urinara sau ectazii pielocaliceale.Absent chist lamblia si oua de paraziti.
Va rog din suflet sa ma ajutati!!!!Sunt ingrijorata pentru starea ei de sanatate.
Daca nu puteti sa-mi explicati tot, macar ajutati-ma cu asta:ce inseamna Uter cu microcalcificari in miometru????
Va rog!!!Multumesc anticipat!!
1 comentarii
Buna aandeuta,
Bunica ta are o infectie urinara si o afectiune la ficat care necesita mai multe investigatii pentru a exclude hepatita.
Microcalcificarile din miometru sunt 'depozite de calciu' in muschiul uterului, apar la femei mai ales in menopauza si nu ridica probleme in absenta altor simptome ginecologice (sangerari vaginale in special).
Bunica ta are o infectie urinara si o afectiune la ficat care necesita mai multe investigatii pentru a exclude hepatita.
Microcalcificarile din miometru sunt 'depozite de calciu' in muschiul uterului, apar la femei mai ales in menopauza si nu ridica probleme in absenta altor simptome ginecologice (sangerari vaginale in special).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1noduli uterini
- 4Pot avea un copil daca am uterul mic?
- 2rana pe uter
- 10Dimensiuni normale
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 2uter bicorn
- 3miscari ciudate ale uterului
- 13interpretare rezultat anormal test papanicolau
- 10Uter mic
- 0Uter cu contur usor boselat, endometru de 7 mm
- 0O pata pe uter.
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 1Lichid uter
- 0Noduli intramurali!
- 0Ecografie intravaginala - intrebare
- 0Uter in pozitie intermediara
- 0O informatie va rog despre uter marit