usturimi urinare - iritatii si usturimi vaginale
buna ziua,
am si eu o problema ai as avea nevoie de un sfat.mi-am inceput viata sexuala de 8 luni de zile.am folosit ca metoda de protectie de fiecare data prezervativul.la inceput nu am avut nimic pana la un moment dat cand au inceput sa imi apara mancarimi in jurul vaginului.si din cauza acelor mancarimi am un disconfort si in timpului actului sexual.nu pot sa inteleg care ar putea fi cauza si as dori sa stiu ce as putea sa fac.
prietenul meu a avut candida inainte de a ne incepe viata sexuala dar s-a tratat.oare am luat ceva de la el?tinand cont ca nu am facut nimic fara prezervativ.astept raspuns
am si eu o problema ai as avea nevoie de un sfat.mi-am inceput viata sexuala de 8 luni de zile.am folosit ca metoda de protectie de fiecare data prezervativul.la inceput nu am avut nimic pana la un moment dat cand au inceput sa imi apara mancarimi in jurul vaginului.si din cauza acelor mancarimi am un disconfort si in timpului actului sexual.nu pot sa inteleg care ar putea fi cauza si as dori sa stiu ce as putea sa fac.
prietenul meu a avut candida inainte de a ne incepe viata sexuala dar s-a tratat.oare am luat ceva de la el?tinand cont ca nu am facut nimic fara prezervativ.astept raspuns
Este posibil sa fie Candida, dar nici altceva (de exemplu herpes) nu e exclus. Un consult ar fi foarte indicat.
Buna ziua...am si eu o problema...in urma cu o luna si jumatate mi.am facut analizele la urina si am consultat un ginecolog, deoarece aveam usturimi mari la urinare. Mi.a gasit o infectie urinara dupa care am urmat un tratament cu antibiotice timp de 2 saptamani. Totul a trecut, insa dupa o luna si jumatate am inceput sa am contact sexual cu prietenul meu si usturimile au reaparut deasemenea si un disconfort in timpul actului sexual. Eu stiu sigur ca nu mai aveam nimic, poate fi din vina lui? Am mai observat la el un miros ciudat al penisului...imi puteti da un sfat va rog? Va multumesc
am avut dureri minore de burta si putine scurgeri albicioase, am urmat un medic ginecolog la care am primit raspunsul ca am rana, iar medicul ma intrebat daca am avut copii sau avorturi, dar eu nu am nici copiii si niki avorturi si el mi-a zis ca de la asa ceva se face rana. am urmat un tratament de 1 luna de zile 3 feluri de ovule, musetel antibiotic si ovule(pastile), medicamente vitamina A si E. Am termiant tratamentul si acum am usturimi vaginale dar nu permanente. Va rog imi da-ti un sfat sau un tratament pentru asa cv.care v-ati mai confruntat cu aceasta problema...Va multumesc anticipat
aceeasi problema o aveam si eu dupa un contact sexual.aveam usturimi si simteam nevoia sa urinez f des, dar cand ma duceam la baie, faceam f putin.am luat indometacin supozitoare si uricol si mi-a trecut.
Buna seara.Am decis sa ma inscriu pe acest forum in speranta ca m-ati putea ajuta.Am 20 de ani si sunt virgina.Se fac 7 luni de zile de cand sunt cu prietenul meu.Acum 3 luni am vrut sa-mi incep viata sexuala dar nu am reusit pt ca am niste usturimi ingrozitoare.Am fost la 4 ginecologi, dar fara rezultat, usturimea(am si mancarimi dar usor sesizabile) nu-mi trece.Initial la primul ginecolog mi-a depistat candidoza si mi-a dat crema Macmiror complex si Nidoflor.mi-a disparut pe moment acea secretie alba, abundenta, urat mirositoare, iar la o saptamana a recidivat).Bn am zis sa scimb ginecologul;zis si facut m-am dus la altul i-am spus ce si cum si mi-a spus sa nu ma mai spal cu sapun ci doar cu apa si sa ma clatesc cu ceai de galbenele si dupa sa ma ung cu crema de galbenele asta pana sa vina rezultatele analizelor la secretie [mentionez ca mi s-au recoltat 2 analize:papanicolau chipurile dar numai papanicolau nu a fost( stiam ca aceasta analiza nu se face la virgine)pt k mi-a luat secretie doar atingand zona(inceputul vaginului nush exact cum sa descriu orikm la suprafata) cu manusa, iar a doua nush la ce secretie].Au venit analizele si am fost depistata cu gardenerlla drept urmare mi-a dat ca tratament augumentin(atat mie cat si prietenului meu).Am incercat iar un contact sexual si m-a usturat in continuare si deci ne-am oprit drept urmare m-am dus inapoi la doctora si ne-a dat amandurora tinidazol tablete.Am incercat iar si tot m-a usturat.Am fost la al treilea ginecolog si i-am zis k ma ustura i-am aratat analizele anterioare si nu m-a crezut ca sunt virgina in conditiile in care cum am spus mai sus vazuse testul papanicolau.M-a consultat si nu mi-a recoltat nimic si mi-a dat lomexin crema plus diflucan pastile plus inca ceva nu mai tin minte exact plus anticonceptionale yasmine(in primul rand pentru k nu0mi vine ciclu regulat si in al doilea rand pt k vroiam sa-mi incep viata sexuala).MAi are rost sa va zic ca am incercat iar un contact sexual si usturimea nu a disparut?Am fost la al patrulea ginecolog si mi-a facut videocolscopie si mi-a recoltat.pana au venit analizele mi-a dat sa iau canesten ovule, flucoric tablete si canesten unguent.Diagnostic:spaniomenoree si suspiciune de ovare micropolochistice).V.am spus asta inainte sa vina analizele.Dupa 5 zile ma duc sa le ridic si mi le citeste doctora si-mi spune ca nu am nimic si ca sunt perfect sanatoasa si sa ma duc la psiholog ca probabil am o trauma din copilarie.Sunt disperata!!!!Tin sa precizez ca preludiul dureaza 40 de minute si ca vaginul se lubrifiaza si ca am folosit si lubrfiant(am cumparat de vreo 3 feluri fara nici un rezultat) si ca partenerul meu mi-a facut si sex oral si nu mi-a placut ma jeneaza ma ustura ingrozitor.Va rog din suflet sa nu ocoliti mesajul meu sunt efectiv disperata.
Buna seara.Am o usturime neplacuta la intrarea in vagin, mai ales in timpul actului sexual, si am observat de curand o umflatura la orificiul vaginal care nu stiu cum a aparut.de curand am avut menstruatia, a trecut iar in timpul actului am simtit acea umflatura si usturime.Am aceste usturimi mai de mult, dar la fel ca si celorlalte fete, a trecut, pe moment si a reaparut in timpul actului.Am luat de la farmacie GYnozol 200mg.Sunt bune? Sau ce mi-ati recomanda? Mentionez ca am facut mai multe controale gineco, am urmat si tratatmente dar acele usturimi au persistat. Astept raspuns.
buna.si eu am aceasi problema ca si voi (majoritatea).am problema aceasta de mai bine de 2 ani, am fost la doctorul de familie si m-ia dat niste ovule si niste pastile...insa nu m-ia trecut.asa ca m-am gandit sa ma duc la ginecolog...aceleasi medicamente m-ia dat si el, (doar ca el mai m-ia dat o crema) doar ca nici de data aceea nu ma ajutat, din ziua acea am loat si anticonceptionale.anticonceptionalele mi-le-a dat finca am chist ovarian (mercilon).insa nu mau ajutat la nimic nici un medicament.nu stiu ce sa fac...nu vreau sa ma duc la doctor finca imi este frica ca imi va face injecti...stiu ca suna ciudat ceea ce spun dar pur si simplu imi este frica, daca doreste cineva sa ma ajute.va rog nu ezitati sa imi raspundeti.va multumesc anticipat
buna ziua domnule doctor.Am citit cu atentie toate raspunsurile dv si as avea si eu o intrebare.Afacut multe tratamente cu antibiotice pentru candida enterococ si alte cel.Acu mi a iesit analiza de secretie buna nu mai am nimik.Mi s a descoperit o anexita stanga dar acu ma doare foarte tare inauntreu si ma ustura la contact sexual nu m a dernjat deloc data trecuta acu mie frica sa mai incerc mai stau asa sa vad cum decurge treaba.Mi dat dr feminel vagi c nu am vazut rezultate vad ca spuneti de tratamet homeopat credeti ca e mai bun?puteti sa mi recomandati ceva pentru problema mea ca nu mai vreau sa aiu medicamnete m am cam saturat.ca nu prea mai au efect decat pe durata scurta. va multumesc
salut/buna avem si noi o problema, prietena mea de 1 luna de zile are usturimi vaginalea in partea dreapta cand facem dragoste, dar nu mereu.iar vineri seara dupa ce am facut dragoste a vazut ca avea o secretie maronie aja...ciclul ia trecut acum 2 saptamani.ea are 18 ani.ce se intampla!!!!!!astept un semn va rog!multumesc anticipat
buna ziua! am o problema daca ma putezi ajuta...de 5 zile sunt iritata in zona genitala de la absorbante.am folosit toate leacurile babesti" si inca nu mi-a trecut mai rau mi-au parut niste bubite pe toata zona genitala si imi provoaca mancarimi ingrozitoare.imi puteti da un sfat va rog? VA MULTUMESC!
buna ziua. am si eu o rugaminte la dumneavoastra domnule doctor si va rog frumos sa ma ajutati. mentionez ca mi-am inceput viata sexuala de un an de zile insa nu am avut probleme pana akum. de vreo 4 luni prezint usturimi la urinare si uneori o durere profunda care se lasa in jos pe vagin, iar in timpul actului sexual uneoriprezint usturimi. am facut de curand o ecografie pelvina si mi sa spus k nu am absolut nimic ( nici chist, nici anexita.) doar k sunt mai sensibila si ca prezint eu niste presiuni asupra vaginului. mi sa parut totusi ciudat ca tot prezint usturimi am incercat cu tot felul de produse naturisre, am baut ceai de codite de cires, ceai de matase de porumb,. intradevar imi mai amelioreaza durerile dar mam saturat sa beau numai ceaiuri pentru ca daca nu beau o zi ceai usturimile revin. as dori sa va spun ca ma feresc de frig, dupa actul sexual urinez iar in ceea ce priveste igiena intima de 3 ori pe zi se intampla sa fac dus. nu stiu daca conteaza dar vreau sa va spun k de cand erammica mai tot timpul am avut anexita iar uneori cistita. va rog frumos sa ma ajutati ca eu nu mai styu ce sa fac. multumesc frumos
am si eu o problema si nu stiu sigur cui trebuie sa ma adresez.in momentul cand urinez ma ustura si ma doare foarte tare si am senzatia ca se rupe ceva din mine si iese afara odata cu urina.simpt aceeasi durere si in momentul gazelor.simptome de sageti in vagin in momentul knd stau asezata pe scaun.nu stiu unde ar trebui sa merg la medicul de fam sau la un ecogram ginecologic.
Buna seara! am 21 de ani si am o problema, sper sa primesc un sfat de la d-voastra! de 3 zile am inceput sa am usturimi si iritatii vaginale, uneori chiar intepaturi in vagin! In momentul in care urinez simt o durere de nedescris si o usturime insuportabila, am si niste scurgeri albicioase ( nu prea abundente)..nu stiu ce a provocat oare?contact sexual nu am avut de 7 luni (atunci am avut primul contact sexual care a fost cam dureros deoarece am simtit intepaturi si dureri puternice)...in ultima vreme am luat multe antibiotice si injectii pentru tratarea unei infectii a amigdalelor..mentionez k niciodata nu am mai avut astfel de simptome ! Astept raspunsul d-voastra daca ma puteti ajuta si cum anume as putea sa-mi tratez boala? Multumesc!
buna ziua !am si eu o problema.In februarie am cazut cind am vrut sa pun perdeaua am cazut in fund de nu am putut sa stau si sa ma ridic usor avind dureri vreo doua saptamini.La scurt timp am vazut ca la intrarea in vagin sunt in dreapat si stinga doua umflaturi ca si cum ar vrea sa iasa din vagin si acestea sunt sensibile la atingere.In aprilie am avut o senzatie de usturime, iar dupa urinare am avut o picatura de singe.Am fost imediat la medicul de familie si mi-a dat tratament cu noricin, urinex dupa a doua pastila nu am mai avut simtomele, dar tratamentul de 10 zile l-am facut.Luni insa m-am trezit cu aceeasi senzatie si am avut singerare dupa urinare pe hirtie, marti nu am mai avut dar pe hirtie era ceva maro si aceeasi senzatie de usturime.Azi dimineata am avut singerare mai mare am patat un tampon zilnic nu sa fie umplut.De ieri noapte am luat dinnou noricin si singerarea a disparut dar senzatia nu s-a ameliorat inca, dar ma doare burta ca la ciclu si am senzatia ca trebuie sa ma tin de burta la efort.M-am speriat de moarte caci nu pot sa ma duc la medic ca abia de miine incep serviciul ca am fost somera.Datorita acestui fapt nu mi-am putut face un control mai amanuntit pina acum.Am uitat sa spun sunt la menopauza de 4 ani.daca nu am gasit inca un cabinet care sa ma primeasca urgent intirzierea poate fi fatala
Buna ziua!
Am o problema.de 5 zile mi-am pus un piercing in zona intima, putin mai sus de clitoris si ieri dimineata am inceput sa am usturimi la urinare.Piercingul a fost pus acasa dar a fost pus de catre cineva care are un salon pentru asa ceva deci totul a fost dezinfectat, etc.Contacte sexuale am avut acum 6 zile cu prietenul meu, neprotejat dar suntem de 4 luni impreuna.Sa fie vreo bts sau corpul pur si simplu respinge acel piercing(care e dn otel inoxidabil) sau poate fi o infectie urinara?Azi la urinare au fost si cativa stropi de sange deoarece urina era cam roz.
Multumesc anticipat!
Am o problema.de 5 zile mi-am pus un piercing in zona intima, putin mai sus de clitoris si ieri dimineata am inceput sa am usturimi la urinare.Piercingul a fost pus acasa dar a fost pus de catre cineva care are un salon pentru asa ceva deci totul a fost dezinfectat, etc.Contacte sexuale am avut acum 6 zile cu prietenul meu, neprotejat dar suntem de 4 luni impreuna.Sa fie vreo bts sau corpul pur si simplu respinge acel piercing(care e dn otel inoxidabil) sau poate fi o infectie urinara?Azi la urinare au fost si cativa stropi de sange deoarece urina era cam roz.
Multumesc anticipat!
buna seara.am 16 ani si o problema care ma cam ingrijoreaza.de vreo2 saptamani, am niste scurgeri de culoare alba si usturimi in zona vaginului atunci knd urinez.si am si o intarziere de menstruatie de 3 saptamani.si culmea, prietenului meu i-au aparut niste bubitze rosii pe penis iar knd face dus i se cojeste un strat de piele foarte subtire.ce ar trebui sa facem???va rog, un raspuns urgent.multumesc din suflet.
buna...am si eu o problema de cateva zile ma ustura cand urinez dar acum sunt la ciclu si parca mai tare ma ustura si ma arde, ma doare putzin si burta.si am senzatia de a urina mereu dar f.putzin...tzin sa mentionez ca am fost la piscina(bazin). m-am gandit sa ma duc la medicul de familie, sau unde ar trebui sa apelez? va rog sa-mi raspundeti, multumesc!
Buna Ziua, am o problema destul de enervanta, la sf lui octombrie am simtit un incomfort la nivelul vaginului si imediat dupa aceea am inceput sa am usturimi la in timp ce urinam, asta s'a mai ameliorat beam tot felul de ceaiu gen coada calului, am facut o cura de argila, iar acuma beau ceai din codite de cirese, problema nu mai consta neaparat in usturime la ultimul jet, ci dimineata inainte sa ma trezesc am usturimi destul de mari cam vreo 20 de min dupa care trec, si tot asa in fiecare dimineata.Credeti ca ceaiul din codite de cirese este destul de bun sa indeparteze aceste usturimi?
Astept un raspuns
Va multumesc
Astept un raspuns
Va multumesc
buna ziua...am si eu o problema.acum 2 zile am avut un contact sexual cu iubitul meu, suntem impreuna de 8 ani, contactul sexual a fost un pic mai "dur", iau anticonceptionale si nu folosim prezervativul, deci si-a dat "drumul in mine", de fiecare data se intampla asha si daca nu a duc sa ma spal imediat ma ustura...dar de data asta nu m-am spalat imediat si a 2 zi m-am trezit k mi s-a umflat presupun k labiile mici, ma ustura si am scurgeri albicioase mai abundente...daca imi puteti da un raspuns...va multumesc
va rog am nevoie macar de o parere...sunt insuportabile usturimile...de fapt am impresia k ma "taie" cineva jos, m-am uitat si inainte de vagin sunt fff rosie si umflata si am mici rani...ce as putea sa fac...?cu unguent nu prea pot sa ma dau ca e dureros tare, insuportabil.mi-am facut infuzie cu ceai de galbenele..m-amdat cat am putut cu unguent galbenele, devine suportabil pt 1h 2h iar dupaia am iar senzatia de "taiere"...se freaca umflaturile si taieturile intre ele:((...ce pot face?
Am usturimi si iritatii vaginale de 2 zile incontinuu. dupa ce urinez cu cat fac mai multe contractii ale sfincterului urinar usturimile sunt foarte acute, nu mai am ce urina dar imi mai ramane pentru cateva minute aceasta senzatie de a urina, usturimea se calmeaza doar daca beau un piafen sau stau in apa fierbinte, si asa foarte greu si pentru foarte putin timp. Este acea sensatie cand ai urina un pic dar te abtii, si totusi nu poti. Am iritatii vaginala, simt vaginul uscat iar cand este frig innebunsec efectiv de durere si usturime. se repeta chestia asta cam odata la 2 luni, si tine de vreo doi ani. am baut tot felul de pastile recomandate de doctorul de familie, farmacisti etc dar degeaba. va rog mult ajutatima?ce sa mai fac?unde sa ma duc? tocmai am petrecut Valnetines Day plangand de durere din cauza asta. MULTUMESC ANTICIPAT.
buna ziua, am si eu o problema..am avut menstruatie..si spre sfarsitul ei am inceput sa am niste mancarimi la intrarea vaginului..si durere cand urinez...iar acum de doua zileimi iese o secretie galbuie dar nu din vagin.ci pe unde urinez..nu miroase dar este deranjanta..Ce ar putea fi si cum as putea sa tratez... va multumesc anticipat.
Buna! Am o intrebare la dvs. daca se poate? De cateva zile cand urinez am niste usturimi insuportabile si in prima zi cand am urinat a aparaut si o pata de lichid rosu spre roz.Imi puteti spune de la ce este?Ultimul contact sexual l-am avut acuma o saptamana, sa fei de la el? va rog sa imi raspundeti!
Buna, am si eu ceva probleme, una din ele este ca in timpul actului sexual simt un discomfort adik ceva dureri si plus la asta nu mai pot scapa de niste usturimi dupa ce urinez si le am aproape pe tot parcursul zilei mai ales seara si in ultimul timp usturimea e tot mai severa, urinez foarte des.Periodic iau pastile Fluconazol, se pare ca nu ajuta.Dati-mi un sfat, va-rog frumos:(
Am usturimi in timpu urinari si dupa.Analizele la urina sunt bune. Ce trebuie sa fac si unde sa merg ?
Buna!
@ mirelam1, si eu am aceeasi problema ca si tine. Urinez frecvent, senzatie de usturime pana la durere in momentul urinarii, chiar si dupa, apoi senzatie de greata si lesin. Am facut si sumarul de urina, care a iesit ok, cu mentiunea ca eritrocitele sunt slab pozitiv (nu stiu exact ce inseamna asta, pentru ca rezultatul nu a fost interpretat de un doctor, dar presupun ca slab pozitiv nu inseamna mare lucru :D). Aceeasi intrebare ca mai sus: ce alte analize imi recomandati? :)
A. Nu stiu daca are vreo legatura, sau daca este posibila o conexiune de genul asta, dar, este prima data cand folosesc prezervativul, iar durerile/usturimile astea au aparut dupa ce am folosit prezervativ.
@ mirelam1, si eu am aceeasi problema ca si tine. Urinez frecvent, senzatie de usturime pana la durere in momentul urinarii, chiar si dupa, apoi senzatie de greata si lesin. Am facut si sumarul de urina, care a iesit ok, cu mentiunea ca eritrocitele sunt slab pozitiv (nu stiu exact ce inseamna asta, pentru ca rezultatul nu a fost interpretat de un doctor, dar presupun ca slab pozitiv nu inseamna mare lucru :D). Aceeasi intrebare ca mai sus: ce alte analize imi recomandati? :)
A. Nu stiu daca are vreo legatura, sau daca este posibila o conexiune de genul asta, dar, este prima data cand folosesc prezervativul, iar durerile/usturimile astea au aparut dupa ce am folosit prezervativ.
Buna ziua! Am si eu o problema, de aproximativ o luna de zile. In timpul contactului sexual si dupa acesta, inclusiv in timpul urinarii am usturimi vaginale, uneori mai dureroase. Parinti mei nu stiu nimic despre acest lucru pentru ca nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala. As vrea daca ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi pentru ca nu sunt sigura ca pot merge la ginecolog singura avand in vedere varsta pe care o am. Multumesc anticipat!
Buna seara
am si eu o intrebare..am 17 ani si din cand in cand simt o durere groaznica in interior cand urinez. Dureaza doar cateva secunde dupa care dispare. Nu am sesizat altceva inca. As vrea sa stiu ce e de facut si cat de grava e situatia. Va multumesc
am si eu o intrebare..am 17 ani si din cand in cand simt o durere groaznica in interior cand urinez. Dureaza doar cateva secunde dupa care dispare. Nu am sesizat altceva inca. As vrea sa stiu ce e de facut si cat de grava e situatia. Va multumesc
Buna ziua.
Am si eu o problama si daca ati putea sa ma ajutati, sa ma lamuriti.
Acum 2-3 zile am avut un contact sexul. In urmatoarea zi a inceput sa ma usture cand urinam.
P.S: Nu imi venea sa urinez des.
Am mai intrebat un medic ginecolog si a zis ca s-ar putea sa am o infectie urinara sau sa fi racit. Cum s-a putut intampla acest lucru? Ce e de facut?
Va rog ajutati-ma!!!
Am si eu o problama si daca ati putea sa ma ajutati, sa ma lamuriti.
Acum 2-3 zile am avut un contact sexul. In urmatoarea zi a inceput sa ma usture cand urinam.
P.S: Nu imi venea sa urinez des.
Am mai intrebat un medic ginecolog si a zis ca s-ar putea sa am o infectie urinara sau sa fi racit. Cum s-a putut intampla acest lucru? Ce e de facut?
Va rog ajutati-ma!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5usturimi si senzatii groaznice la urinat
- 5imi vine sa merg mereu la baie... e vorba de o raceala?
- 7sunt disperata oare am gonoreea
- 3Usturime dupa urinare
- 4Usturimea la urinare
- 1usturimi la urinare
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 47Dureri perianale
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 2Numeroase probleme ale penisului
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 1Urinari frecvente
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 0Am o infecție?
- 0Mâncărimi, roseata
- 0Iritatie la nivelul vaginului
- 2infectie urinara
- 0Usturime mictiune
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 3Urina tulbure si galbuie!
Mai multe informații despre: usturimea la urinare iritatia vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: