Iritiatie, sau?
Buna seara, sunt o tanara de aproape 20de ani, virgina dar am iubit de app juma de an si de un timp ne "jucam".La intalnirea anterioara am ajuns mai departe, adica ma atins in zona intima si mi-a facut sex oral, inclusiv cu introducerea degetului..si doar niste atingeri, fara penetrare.Atunci nu m-a durut deloc, nu am simntit nimic ciudat..dar din seara aia(sambata) si pana azi am avut mancarimi, usturimi si mi s-au umflat putin labiile mici..e ceva destul de deranjant..am vorbit cu el si mi-a zis ca probabil pt ca el avea boxerii pe el si probabil m-am iritat.
O parere ceva?
Mersi.
O parere ceva?
Mersi.
1 comentarii
Ti-a dat o ciuperca (o infectie, ceva) cand ti-a facut sex oral.
Ia trimitere de la medicul de familie, mergeti de mana la ginecolog, tie ti se face tie analiza secretiei ca sa se depisteze ce tip de infectie este si apoi ti se da tratament. Cand te programezi intreaba si cat costa analiza secretiei.
Spune-i doctoritei cum ai luat ciuperca, poate ii da un tratament si lui. Iar daca nu stie ce tratament sa ii prescrie, o sa il trimita la O.R.L.
Ia trimitere de la medicul de familie, mergeti de mana la ginecolog, tie ti se face tie analiza secretiei ca sa se depisteze ce tip de infectie este si apoi ti se da tratament. Cand te programezi intreaba si cat costa analiza secretiei.
Spune-i doctoritei cum ai luat ciuperca, poate ii da un tratament si lui. Iar daca nu stie ce tratament sa ii prescrie, o sa il trimita la O.R.L.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie vaginala
- 7eritem fesier
- 4probleme genitale dupa sex
- 4iritatie sau?
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 5de patru luni am arsuri vaginale si dureri de burta
- 14Tratament naturist - infectie urinara
- 6usturime vaginala si mai accentuata la frig
- 6arsuri | iritatii vaginale! va rog raspuns urgent...
- 4Estriol la 32 ani?
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 2iritatie vaginala!
- 4infectie vaginala, tratament ovule... este interzis sexul in perioada asta?
- 1Iritatii si cosuri care se sparg foarte usor
- 1iritatie in zona vaginala
- 8intrarea in vagin e putin umflata.. ce poate fi
- 11Usturime, iritaţie si ca nişte tăieturi in zona vaginală ! ?
Mai multe informații despre: iritatia vaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: