Usturimi genitale

68 comentarii 1 23 Înainte ›
0
23-01-2010, ora 19:34
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Trebuie sa faceti un examen ginecologic.
Poate fi acolo o fisura sau o rana.
0
25-01-2010, ora 21:13
nyko23
Nu este medic/terapeut
nyko23
Buna seara, domnule doctor Mihalache,

am si eu o intrebare, timp de 2 luni aproape am avut in zona genitatla pe labia stanga o rana deschisa ckiar langa vagin, (insa nu stiu de la ce a fost provovata, o perioada am presupus ca din cauza vreunui absorbant lipit si dezlipit fara atentie) am prezentat mancarimi si usturimi atat la urinare cat si la contact sexual, dar si in afara lor.M- am prezentat la ginecolog mi s-a administrat Oximed, pe motiv ca e o ciuperca si ovule CERVUGID XII (daca am deslusit eu bine scrisul dnei doctor), dar pe care nu le-am luat pe motiv ca mi a fost teama de o posibila intarziere a menstruatiei.insa adevarata problema este ca desi locul pare vindecat inca am unele usturimi si mancarimi, desi am mai spray-at locul la ceva zile dupa vindecare.ma gandesc daca problema e cumva din cauza faptului ca la epilare folosesc ceara refolosibila (la salon), sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.mantionez ca in perioada tratamentului (cca2sapt)nu am mentinut relatii. va multumesc anticipat
0
29-01-2010, ora 17:12
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Orice rana in zona genitala trebuie mai intai suspectata de sifilis!
Ca urmare, ar trebui sa faceti un examen VDRL.
Daca acesta este negativ, inseamna ca este posibil ca acea rana sa fi fost facuta cu ocazia epilarii.
0
05-02-2010, ora 12:27
dorina.elena
Nu este medic/terapeut
dorina.elena
am si eu o problema asemanatoare celor de mai sus...de catva timp ma mananca foarte tare in zona genitala, o mancarime insotita de uscarea intregii zone.Iar in timpul si dupa actul sexual am o usturime foarte mare care dureaza si dupa terminarea acestuia cateva minute.Despre ce ar putea fii vorba si ce tratament as putea urma?multumesc
0
06-02-2010, ora 16:10
alluresauvage
Nu este medic/terapeut
alluresauvage
Buna ziua, dl doctor!
Acum o saptamana am avut un contact sexual dupa care am simtit niste fisuri ( ca niste taieturi de hartie) in zona dintre anus si vagin..am aplicat imediat crema de galbenele..insa situatia s-a inrautatit..dupa 3 zile mi-au aparut si niste bubite cu un lichid, care ulterior dupa o baie fierbinte s-au spart..acum ma ustura..medicul meu ginecolog nu este in oras decat peste cateva zile. Ce sa mai fac ca sa mai calmez situatia? Sau ce e posibil sa fie? Multumesc anticipat!
S.
0
07-02-2010, ora 17:18
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru dorina.elena:
Probabil ca aveti o xeroza a zonei, adica o uscaciune, care poate fi provocata de anticonceptionale sau din alte motive.
Faceti mai intai un control ginecologic.
0
07-02-2010, ora 17:20
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru alluresauvage:
Pana va examineaza ginecologul puteti aplica Fucicort crema, de 2 ori pe zi, masand usor zona.
0
12-02-2010, ora 13:01
AMTEO
Nu este medic/terapeut
AMTEO
Buna ziua Domnule Doctor. Stiu ca se cam repeta intrebarea dar problema este putin diferita. Dupa contactul sexual la doua zile am o usturime in zona genitala, o mancarine si o senzatie de urinare foarte deasa. Mentionez ca acest fapt s-a mai repetat dupa actul sexual si a trecut la cateva zile fara tratament...dar avand in vedere ca a revenit ma ingrijoreaza si ma gandesc ca este vb. de ceva mai mult decat o raceala, adica de vreo boala transmisa de la partener sau de ceva netratat si care ne afecteaza pe amandoi. Va multumesc si astept raspunsul dv.
0
12-02-2010, ora 20:39
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Poate fi o candidoza, insa ar trebui un examen al secretiei vaginale.
0
13-02-2010, ora 14:49
alabala123
Nu este medic/terapeut
alabala123
buna ziua! am si eu niste probleme si mi-ar prinde bine sfatul unei persoane avizate :) in timpul preludiului and sunt foarte excitata simt o durere la nivelul vaginului care dispare odata cu penetrarea. o alta problema ar fi ca de cateva zile am senzatia ca trebuie sa urinez in continuu si simt o usturime la nivelul vaginului.mentionez ca nu am scurgeri sau altceva.v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde cat mai repede.
0
15-02-2010, ora 18:01
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ar trebui sa faceti un examen sumar de urina.
0
27-02-2010, ora 22:48
marce23
Nu este medic/terapeut
marce23
Buna ziua! In urma cu 2 luni am urmat un tratament pentru candidoza. Acum 3 saptamani am repetat analizele si au iesit bune. Problema este ca in momentul penetrarii cat si in timpul actului sexual simt o usturime puternica in zona genitala, desi sunt lubrifiata si iubitul meu este atent.La prima urinare de dupa, simt tot o usturime asemanatoare, care trece imediat ce fac dush. Aceasta neplacere este indiferent daca folosim prezervativ sau nu. Va rog sa imi spuneti care ar putea fi cauza si la ce medic trebuie sa apelez pentru a rezolva aceasta preoblema. Va multumesc anticipat.
0
28-02-2010, ora 20:52
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mergeti la un ginecolog.
0
05-03-2010, ora 10:59
darylya
Nu este medic/terapeut
darylya
buna ziua domnule doctor! as avea si eu ointrebare la dv. am niste dureri si ustrurimi inauntru si mi s a zis ca e distrusa flora vaginala intr adevar am luat o grmada de medicamente in specila antibiotice pentru diferite problememe. mi dat dr feminel vagi c dar nu sa rezolvat nimik pna aacu. ce credeti am auzit de medicamente naturiste am inteles ca sunt mai bune.adica niste lactobacili pt refacerea florei.ati putea sa mi spuneti ceva despre asta. ultima dat cand am avut contact nu m a durut deloc dar acu mie frica sa mai am contact.ci cateva ziler inainte de ciclu imi dispare senzatia si dupa aia repare si e deranjant.astetp raspuns si va multumesc
0
05-03-2010, ora 16:24
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Imi pare rau, dar eu nu sunt nici ginecolog, nici nu ma ocup de tratamente naturiste!
Poate va ajuta altcineva!
0
07-03-2010, ora 19:40
ana 1234
Nu este medic/terapeut
ana 1234
buna!
am o problema. de cateva zile am niste mancarimi intense in zona genitala insotite de usturimi, inclusiv la urinare si mai imi curge un lichid apos uneori.daca stie cineva despre ce este vorba si ce tratament exista
v-as fi foarte recunoscatoare.
0
08-03-2010, ora 11:14
darylya
Nu este medic/terapeut
darylya
buna!asa am simtti si eu e de la o raceala.ar fi bine sati faci o secretie vaginala sa vezi exact ce e si in primul rand sa te duci la medic sa te vada.astea is cam suparatoare ca is de la raceli mai vechi asa am patit si eu m am dus cu o usturime de nu puteam sa stau.depinde de fiecare mie mi a dar aciclovir si mi a trecut dar mai repare na depinde cum am zis de cat de veche e racelaa ca stii ca noi mergem cand nu mai putem asta e.parerea mea e sa nu lasi asa sa te duci la medic si nu e grav se poate trata doar ca e deranjant sanatate
0
12-03-2010, ora 18:04
eva08
Nu este medic/terapeut
eva08
Buna ziua! Sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani si ne iubim foarte mult. Intretinem relatii sexuale cam de 5 ori pe saptamana, dar de 3 zile am o problema, Ma doare in momentul penetrarii si simt o usturime pe tot parcursul actului sexual, iar usturimea inceteaza in momentul terminarii actului sexual. Secretiile vaginale sunt normale si nu am observat nimic diferit in acest sens. Mentionez ca nu folosesc prezervativ ca sa am vreo alergie ci ma protejez cu anticonceptionale. Durerea si usturimile pot fi si de ordin psihologic? Astept un raspuns! Multumesc!
0
12-03-2010, ora 19:35
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ar trebui sa va examineze un ginecolog.
0
16-03-2010, ora 10:38
ladymmm
Nu este medic/terapeut
ladymmm
daca nu esti ginecolog de ce raspunzi oamenilor la problerme genitale?
0
16-03-2010, ora 17:22
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Unele probleme genitale pot fi date de boli cu transmitere sexuala, iar eu sunt si venerolog!
Promit ca nu voi mai raspunde ! Scuze !
0
17-03-2010, ora 16:19
ladymmm
Nu este medic/terapeut
ladymmm
aha, am inteles- scuze, eram curioasa, ca spuneati ca nu sunteti ginecolog si de asta am intrebat
0
13-04-2010, ora 11:19
Bobirca
Nu este medic/terapeut
Bobirca
sotia mea are des scurgeri vaginale a fost la un control ginecologic a urmat tratamentul dar dupa oluna reapare scurgerea si am si eu de suferit ma ustura capul penisului dar numai la contact cei de facut ? va multumesc;
0
23-05-2010, ora 19:42
ermen
Nu este medic/terapeut
ermen
buna ziua...am si eu o problema.mi-am inceput viata sexuala acum 1 saptamana si de atunci simt o ciudata senzatie in timpul mictiunii, in jurul orificiului vaginal.nu stiu cum sa o explic..nu e durere nici usturime.poate mai mult o gadilitura.oare din cauza asta am aceste senzatii cam disconfortabile?
0
07-06-2010, ora 22:08
yoana_calitu
Nu este medic/terapeut
yoana_calitu
am si eu o problema..in ianuarie am suferit o intrerupere de sarcina..am facut tratament si mi-a schimbat ginecologul anticonceptionalele..acum i-au yasmin si sunt foarte multumita de ele..mi s-a reglat ciclu, am scapat de dureri..de ceva timp insa am dureri la contactul sexual la penetrare si ma ustura cand urinez dupa..astazi am descoperit ca mi se descuamase pielea in unele locuri in zona genitala si am in respectivele locuri pielea ranita..ce pot face?
0
17-07-2010, ora 23:49
bakalar andreea
Nu este medic/terapeut
bakalar andreea
"Cand contactul sexual dureaza mai mult si este mai "brutal", labiile se umfla!"

Deci e normal?? Si daca da, vor reveni la marimea lor ?? Sau trebuie aplicat un tratamen?
0
27-07-2010, ora 18:28
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Vor reveni la normal!
0
01-09-2010, ora 16:24
florentinaaa
Nu este medic/terapeut
florentinaaa
de ceva timp am niste usturimi la intrarea in vagin, usturimi care nu persista dar in ultimul timp sunt din ce in ce mai dese. sunt asa surde, arsuri, nici nu stliu cum sa le zic. ma deranjeaza si la urinare un pic asa, cred ca acidul acela ma deranjeaza. am luat ovule macmiror prescrise de un medic si am facut spalaturi cu tantum rosa si nimic. m-au lasat un timp si apoi au revenit.nu stiu ce sa fac, ce anume am. am fost la doctor si nu a rezolvat probl. va rog sa-mi dati un sfat, o parere. Multumesc
0
02-09-2010, ora 13:00
rodica.j
Nu este medic/terapeut
rodica.j
buna, acum 2 zile am observat k am un inceput de cistita, care se manifesta prin usturine la urinare si trebuia sa ma duc des la baie, dar nu urinam decat putin si ma ustura.Si imi curgea o secretie maronie.Ieri in timpul actului sexual prietenul imi zice :tie ti-a venit ciclu, dar asta e imposibil pt. ca mie ciclu mi-a venit in 19 august si mi s-s terminat pe 24 august, si ieri eram in 1 de septembrie.Dar a fost o sangerare de moment pt. k pe parcursul zilei de ieri si nici azi nu mi-a mai curs nimic, chiar sunt ffff uscata jos.Oare ce mi se intampla?Va rog frumos sa imi raspundeti, astept un raspuns de la un medic, k sa stiu ce am de facut.Oare trebuie sa ma duc la medic?
0
23-10-2010, ora 17:43
Aura b
Nu este medic/terapeut
Aura b
buna ziua!de vreo 2 luni ma ustura si am mancarimi in zona genitala, cateodata ma inteapa ca un varf de ac si dureri moderate de rinichi.precizez ca ma facut urocultura si sumar de urina si nu am infectie de tract urinar.am facut si ecograf si nu am calculi renali.in timpul actului sexual ma ustura f tare.ce ar putea fii?va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
68 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.