Usturime pe capul penisului
Buna ziua. Am intretinut relatii sexuale de curand cu o noua partenera care este mai stramta in vagin decat vechea mea partenera iar acum am usturimi pe ata penisului si este rosie in acea zona. Cred ca se datoreaza faptului ca dansa este mai stramta si eu am fost obisnuit cu alt tip de vagin.
Am dat cu crema de galbenele in zona aceea, este ok? Ma spal cat de des pot. Am postat aici pentru ca nu vreau sa fac vreo infectie si daca trebuie sa ma dau cu alta crema sau sa ma spal cu un lichid special va rog sa imi spuneti. Mentionez ca am folosit protectie in timpul actului sexual.
Multumesc!
Am dat cu crema de galbenele in zona aceea, este ok? Ma spal cat de des pot. Am postat aici pentru ca nu vreau sa fac vreo infectie si daca trebuie sa ma dau cu alta crema sau sa ma spal cu un lichid special va rog sa imi spuneti. Mentionez ca am folosit protectie in timpul actului sexual.
Multumesc!
3 comentarii
Cea ce spui tu nu pare a fi o infectie mai degraba o iritatie de la prezervativ.Incearca sa iti cumperi o crema pentru igiena intima se gasesc la farmacie. sau incearca sa te speli momentan cu ceai de musetel sau sapul lichid special pentru igiena intima fara parfum.
Problema este ca am observat putin sange pe chilot, doua pete mici si m-am gandit ca daca a curs sange sa nu se infecteze mai tarziu. Multumesc de raspuns!
ai folosit prezervativul de la inceput? sau ati facut petting fara?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 5Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
- 281iritatie pe capul penisului
- 5penisul meu:(
- 4Ciuperca? Mucoasa alba?
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 0Usturime la capul penisului
- 2Roseata pe capul penisului
- 1Usturime la urinare si varful penisului pare ca este inflamat !!! HELP
- 1Capul penisului vanat
- 0Probleme inflamatie rosie penis si basici albe