Usturime la vagin
Buna seara, as dori sa primesc un raspuns referitor la usturimi, am avut primu contact in 2018 fara protejare, dupa urmatoare zi am avut cistita spune medicul de familie, timp de aproape un an (perioada in care am fost singura ) n am mai manifestat absolut niciun simptom, dupa ce am inceput sa fiu cu prietenul meu actual, am facut sex protejat si in iarna 2019 incepusem sa am iar, niste simptome f dubioase pt ca si in prezent ma ustura vaginul( posibil sa fie rani vaginale) dar in acelasi timp am si senzatie de nevoie de la toaleta si daca ma duc, fac cantitate mica si ma doare vezica, in acelasi timp ma ustura uretra. Cred ca imi sunt infectate toate organele, uretra vaginul si vezica.. ce as putea sa fac? Simptomele sunt cam aceleasi adica am usturime, atunci cand fac sex amplifica sau cand imi este frig. Va rog sa mi raspunda cineva, mi e teama ca as putea sa am ceva mai grav
10 comentarii
Mergeți la un ginecolog, pentru că un diagnostic sigur în astfel de situații se pune numai prin investigații.
Poate fi o infecție urinară combinată cu o vaginită, dar numai medicul ginecolog vă poate spune exact și vă poate da un tratament corespunzător. Mergeți de urgență, pentru că cu cât stați mai mult, va fi mai dificil de rezolvat.
Poate fi o infecție urinară combinată cu o vaginită, dar numai medicul ginecolog vă poate spune exact și vă poate da un tratament corespunzător. Mergeți de urgență, pentru că cu cât stați mai mult, va fi mai dificil de rezolvat.
Infectie urinara este, mi s a spus sa merg la urocultura pt a identifica ce bacterie cauzeaza infectia, aparent usturimea provine de la uretra si in acelasi timp imi sunt inflamate si labiile mici! De asemenea, prezenta sangelui in urina e vizibila si cu ochiul liber! E cazul sa merg si la ginecolog, dar in momentul actual nu am cum, daca imi puteti spune ce remedii naturale de tratat acasa macar pentru calmarea usturimii imi puteti da? Urovaxom mi.a fost recomandat sa iau dar nu stiu daca trebuie sau nu reteta! Multumesc!
Mergeti sa va faceti urocultura ca sa stie medicul ce antibiotic va da. Urovaxomul se ia ca adjuvant, pe langa antibiotic. Nu necesita reteta.
Luând ceva fără urocultură, riști să nu rezolvi, iar infecția să capete rezistentă. De asemenea e nevoie și de o secreție, ca să vezi dacă nu există și altceva.
In functie de ce la iese la testul de secretie, cereti tratament si pentru partener. In timpul tratamentului, fara relatii sexuale.
O sa merg sa mj fac urocultura! Eu am mai fost la inceputul anului acesta sa mi fac sumarul de urina in care imi zicea ca am prezenta o infectie dar coloniile sunt sub 1000 si ca nu e semnificatie medicala, interventie adica ceva grav. Dar deja infectia a devenit mai puternica, pe timpul antibioticului ma lasa si dupa daca iar faceam sex sau imi era frig, reaparea. De aceea am si apelat la Dvs.
De aceea e nevoie să fie tratat si partenerul. Apoi ai grijă că luând antibioticul pentru infecția urinară, dacă îl iei făra probiotic, poti face și o infectie vaginală de la antibiotic si atunci se suprapune peste infectia urinară
Apa sarata ajuta la calmarea usturimii? Piscina cu apa sarata
Nu mai încerca tot felul de remedii până nu ai un diagnostic și tratament de la medic, pentru că ai nevoie de rezolvare totală, nu ameliorare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0ORL/Oftalmologie /Ginecologie
- 6Usturime contact
- 1Usturime in zona intima
- 2Am usturimi si incontinenta urinara si doctorii nu stiu ce tratament sa imi dea
- 1Usturime vaginala si usoare dureri abdominale
- 1Usturime vaginala
- 1Candida + Gardnerella nu functioneaza nici un tratament!
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 2Scurgere galben verzuie fara miros
Mai multe informații despre: usturime vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: