Probleme cu urechile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna ziua.Am 24 de ani si de mai bine de un an de zile am probleme cu urechile.La inceput mi se infundau cateva zile dupa care cateva saptamani nu mai aveam nimic.Acum insa cam de o luna mi se infunda urechile zilnic incepand de dimineata cand ma ridic din pat pana pe la ora 1-2.Am observat ca, daca ma intind in pat imi revin..dar cand ma ridic...se infunda din nou.Si asta se intampla zilnic si mereu tine cam aceeasi perioada.Nu simt nici o durere, mancarime..absolut nimic..doar senzatia de urechi infundate.Va rog frumos daca puteti sa imi da-ti un raspuns deoarece eu nu pot ajunge curand la ORL din motive personale si doresc sa aflu parerea dumneavoastra si ce pot face in acest caz.Va multumesc.
3 comentarii
sunt cateva posibilitati.
1. dop de cerumen.. care se misca in momentul cand va ridicati!
2. otita seroasa.. cu lichid in spatele timpanului ( trebue sa fie insotit si de un nas infundat!)
1. dop de cerumen.. care se misca in momentul cand va ridicati!
2. otita seroasa.. cu lichid in spatele timpanului ( trebue sa fie insotit si de un nas infundat!)
Cu nasul nu am probleme si foarte rar mi se infunda.Daca ar fi vorba de un dop ce cerumen ce as putea face in afara de faptul ca ar trebui sa merg la doctor, deoarece in momentul de fata imi este imposibil sa ajung.Multumesc
se inmoaie cu apa Oxigenata dar tot acest timp cat administrezi apa oxigenata urechea ramane si mai infundata deaorece de la apa oxigenata dopul se mareste in volum asa ca acum nu ai de ales tre sa mergi la un ORl ar mai exista posibilitatea sa nu umbli deloc in ureche cu nimic sa nu ajunga apa acolo si sa usuci periodic interiorul urechii cu uscatorul de par poate acel dop se usuca se face mai mic si o sa auzi mai bine un timp dupa care tre sa mergi sa l scoti cu prima ocazie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acum 6 luni am avut un accident care s-a soldat cu dubla fractura de mandibula... tiuit in urechi
- 10Descumari langa urechi care au disparut 85-90%
- 3scaderea auzului la urechea dreapta
- 7problema cu urechea
- 9Problema la urechi
- 6Ganglion dupa ureche-ce sa fac?
- 62 mici umflaturi in spatele lobului stang
- 11de la cerceii mai grei mi s-a largit gaura de la ureche destul de tare
- 4O problema de multi ani, cu urechea stanga, nu aud deloc...
- 7cos in ureche
- 5secretie lichid plus sange in ureche
- 3Problema ureche
- 9Ganglion dupa ureche stanga (dantura destul de proasta) raspuns rapid
- 3problema ureche
- 6o afectiune a aparut in urma cu 12 ani.. tinitus?!
- 4dupa ce mi-a scos ceara... am dureri de urechi
- 1Umflaturi (doua la numar) In linie cu urechea, respectiv cu maxilarul
- 2Intepaturi urechi si tiut
- 1pocnet in ureche
- 2Senzatie de apa in urechi
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: