Gaura in ureche

Buna ziua.
De aproape 2 saptamani mi-am dat gaura in ureche, pe lob.
Dupa o saptamana si o zi am constatat ca mi s-a format un granulom pe ureche.
Problema e urmatoarea: imi apar des cosuri pe lobul urechii, din acelea mari ce seamana cu niste galme. Dupa ce mi-am dat gaura, mi-a aparut un cos aproape de ea, din acesta mare si dureros.
As dori un sfat pentru a scapa de acest granulom sau cos, nu stiu ce este.
Va multumesc.
De aproape 2 saptamani mi-am dat gaura in ureche, pe lob.
Dupa o saptamana si o zi am constatat ca mi s-a format un granulom pe ureche.
Problema e urmatoarea: imi apar des cosuri pe lobul urechii, din acelea mari ce seamana cu niste galme. Dupa ce mi-am dat gaura, mi-a aparut un cos aproape de ea, din acesta mare si dureros.
As dori un sfat pentru a scapa de acest granulom sau cos, nu stiu ce este.
Va multumesc.
2 comentarii

buna!
Am impresia ca nu mi.ai ascultat sfatul care l.am postat cu o luna in urma!!!!
Intradevar...sunt persoane la care organizmul reactioneaza exagerat, prin formarea de fibrina, la unele interventii locale!
Formatiune care o descrii poate fi un CHELOID. Uite definitia...
-Un cheloid este o cicatrice care nu stie cand sa se opreasca din vindecare. Cand pielea este lezata, celulele cresc la loc pentru a umple golul creat. Cumva, ele « stiu » cand tesutul cicatricei este conform cu conturul pielii, in ce punct ele trebuie sa se opreasca din procesul de multiplicare. Cand celulele continua sa se reproduca, in mod exagerat, rezultatul este ceea ce se numeste o cicatrice crescuta in exces (hipertrofiata) sau un cheloid.
Paradoxul este ca..asa o cicatrice...nu trece de la sine sau prin medicatie... trebueste scoasa chirurgical. incizia cu bisturiul..este un traumatizm..si dupa operatie..acest cheloid..SE REFACE!!!!!!
Numai inlaturarea cu LASER su cu Aparat RADIOFRECVENTA...se poate interveni !
Cosurile... la un ten gras...posibil sa formeze...mici chisturi subcutanate.
Este important sa nu le traumatizezi..sa nu le strangi... aplica des alcool medicinal sau alcool iodat cu scopul de a le usca.
daca procesul se extinde, cosul creste si doare...trebue sa administrezi oxacilina 500mg la 6 ore.
Astep vesti despre rezultat!
Am impresia ca nu mi.ai ascultat sfatul care l.am postat cu o luna in urma!!!!
Intradevar...sunt persoane la care organizmul reactioneaza exagerat, prin formarea de fibrina, la unele interventii locale!
Formatiune care o descrii poate fi un CHELOID. Uite definitia...
-Un cheloid este o cicatrice care nu stie cand sa se opreasca din vindecare. Cand pielea este lezata, celulele cresc la loc pentru a umple golul creat. Cumva, ele « stiu » cand tesutul cicatricei este conform cu conturul pielii, in ce punct ele trebuie sa se opreasca din procesul de multiplicare. Cand celulele continua sa se reproduca, in mod exagerat, rezultatul este ceea ce se numeste o cicatrice crescuta in exces (hipertrofiata) sau un cheloid.
Paradoxul este ca..asa o cicatrice...nu trece de la sine sau prin medicatie... trebueste scoasa chirurgical. incizia cu bisturiul..este un traumatizm..si dupa operatie..acest cheloid..SE REFACE!!!!!!
Numai inlaturarea cu LASER su cu Aparat RADIOFRECVENTA...se poate interveni !
Cosurile... la un ten gras...posibil sa formeze...mici chisturi subcutanate.
Este important sa nu le traumatizezi..sa nu le strangi... aplica des alcool medicinal sau alcool iodat cu scopul de a le usca.
daca procesul se extinde, cosul creste si doare...trebue sa administrezi oxacilina 500mg la 6 ore.
Astep vesti despre rezultat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dopuri de ceara la copil
- 133Hipoacuzie neurosenzoriala severa
- 3De ceva timp am probleme cu urechea stanga... aud foarte slab cu ea
- 108mancarime in gat si urechi
- 8Va rog din Suflet... NU mai aud cu ureche stanga
- 7otita seroasa - sfaturi
- 8problema cu urechea dreapta
- 9De o saptamana imi poscneste ceva in ureche
- 4Usoara presiune in urechea dreapta
- 6Otomastoidita cronica - optiuni?
- 33Infectie la urechi ce miroase foarte urat
- 12Operatie polipi - copil de 4 ani
- 3Ecou in ureche
- 3Probleme cu urechea
- 5miros ciudat din ureche
- 9trebuie sa consult medic ORL, stomatolog sau neurolog?
- 16ureche înfundată de cel mult 1 an de zile
- 1simptome urechi, fata cap
- 3zgomot pulsatil puternic in ureche
- 6durere usoara si senzatie de presiune in urechi
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: