Urme de acnee... gauri in fata
Am cicatrice de la acnee... ce crema ar fi indicata sa dispara urmele
3 comentarii
Buna ziua!
in cazul in care cicatricile post acnee sunt atrofice ( gauri in fata) cremele ajuta prea putin la corectia aspectului.
Cel mult, daca leziunile sunt superficiale, se pot folosi creme cu retinoizi, spre exemplu mask gel sau cu alfa hidroxi acizi acestea facand un usor peeling.
Mai eficace ar putea fi procedurile estetice: dermabraziune, laser, peeling mediu sau profund.
in cazul in care cicatricile post acnee sunt atrofice ( gauri in fata) cremele ajuta prea putin la corectia aspectului.
Cel mult, daca leziunile sunt superficiale, se pot folosi creme cu retinoizi, spre exemplu mask gel sau cu alfa hidroxi acizi acestea facand un usor peeling.
Mai eficace ar putea fi procedurile estetice: dermabraziune, laser, peeling mediu sau profund.
Va multumesc ! Dar crema alfa hidroxi acizi... cum este in ambalaj.. m am uitat pe internet si imi da mai multe variante.. imi puteti pune o poza a cremei.. ca atunci cand voi merge la farmacie sa stiu ce sa iau... pentru ca farmacistele dau cam ce vor ele.. si sunt niste bani pe care nu vreau sa i risipesc...
O varianta ar putea fi Glyco-A de la Isis Pharma cu acid glicolic 12%.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cicatrici post acneice
- 1Cicatrici profunde de acnee
- 1Acnee chistica si cicatrici
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
- 1Ce e de facut in cazul semnelor " gauri " de pe fata
- 4Tratament pentru acnee si urmele lasate ?
- 1Pete rosii pe fata
- 1Arsura pe fata
- 2Am o intrebare daca se poate. pete maro inchise pe fata si cicatrici
- 3Pro/contra tratament IPL împotriva acneei
- 1Cum să elimini urmele de acnee?
Mai multe informații despre: cicatrici dupa acnee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: