Tratament pentru acnee si urmele lasate ?
Am fata uscata si nu am multe cusori aparute dar am roseata in unele zone si urme de la cosurile anterioare si as vrea sa scap si am fata normala... ce tratament imi recomandati? Varsta 23
Tin sa precizez ca am pielea sensibila.
Tin sa precizez ca am pielea sensibila.
4 comentarii
Puteti incerca Ceptaphil Dermacontrol ca si crema de fata. Pentru urmele lasate de acnee ar fi bine sa consultati un dermatolog.
Multumsc de recomandare, am fost la dermatolog si mi-a dat 2 geluri printre care unul e Skinoren. Problema este ca ma ustura fata dupa aplicarea acestuia si a doua zi imi vad fata putin rosiatica si am senzatia ca fata e uscata. E normal?
De obicei senzatia de usturime la aplicare dispare dupa cateva saptamani de utilizare. Gelul usuca fata mai tare intr-adevar. Puteti folosi Skinoren crema in loc de gel, ca sa nu usuce atat de tare.
Dermatologul mi-a recomandat deja gelul skinoren si inca unul pentru curatarea fetei. Acum dupa cateva zile de la aplicarea acestora observ o diferenta dar si ca pe fata in zonele unde ma dau, am niste "cojite" mici gen mi se decojeste pielea si chiar daca ma spal pe fata, tot raman cateva "cojite" nu stiu cum sa le numesc, dar eu deja observ o imbunatatire.. si e doar prima saptamana..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cicatrici post acneice
- 1Cicatrici profunde de acnee
- 3Urme de acnee... gauri in fata
- 1Acnee chistica si cicatrici
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
- 1Ce e de facut in cazul semnelor " gauri " de pe fata
- 1Pete rosii pe fata
- 1Arsura pe fata
- 2Am o intrebare daca se poate. pete maro inchise pe fata si cicatrici
- 3Pro/contra tratament IPL împotriva acneei
- 1Cum să elimini urmele de acnee?
Mai multe informații despre: cicatrici dupa acnee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: